Ο Μοσκοβισί συναντά Τσίπρα και οικονομικούς παράγοντες

Τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τους Υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών αλλά και την Υπουργό Εργασίας, θα συναντήσει κατά την παραμονή του στην Αθήνα στις 28 και 29 Νοεμβρίου, ο Επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων της Κομισιόν Πιερ Μοσκοβισί.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που υπάρχει μέχρι στιγμής, ο κ. Μοσκοβισί θα συναντηθεί στις 28 Νοεμβρίου στις 15.00 με τον Υπουργό Οικονομίας

Δ. Παπαδημητρίου και την ίδια μέρα στις 18.15 με τον Υπουργό Οικονομικών Ευ. Τσακαλώτο. Στο ενδιάμεσο των δύο αυτών συναντήσεων θα πραγματοποιηθεί, εκτός απροόπτου, η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την επομένη, στις 29 Νοεμβρίου, ο κ. Μοσκοβισί θα συμμετάσχει σε πρόγευμα εργασίας με τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΒ και αμέσως μετά θα συναντηθεί με την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Εφη Αχτσιόγλου. Πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα, έχει προγραμματιστεί να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα, την Τρίτη το μεσημέρι.

Το απόγευμα της 28ης Νοεμβρίου, ο κ. Μοσκοβισί θα εκφωνήσει την κεντρική ομιλία κατά τη διάρκεια του δείπνου που οργανώνεται στο πλαίσιο του Συνεδρίου «The Greek Economy Conference» του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, θα επισκεφτεί και το 7ο Δημοτικό Σχολείο του δήμου Γέρακα, πρότυπο έργου ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημοσίου &Ιδιωτικού Τομέα), που συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ (πρόγραμμα Jessica).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα