Μόντριτς: «Έχουμε κίνητρο κόντρα στην Ατλέτικο...»

Έχοντας χάσει τα... ηνία στη Μαδρίτη, η Ρεάλ ασφαλώς και έχει κίνητρο απέναντι στην Ατλέτικο στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως ανέφερε ο Λούκα Μόντριτς.

Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός που έχασε περίπου τέσσερις μήνες αγωνιστικής δράσης για να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με τη «βασίλισσα» στο πρώτο δεκάημερο του Φεβρουαρίου, μίλησε για την κόντρα με τη «συμπολίτισσα» της Ρεάλ στη φάση των «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ξεκαθάρισε ότι υπάρχει ισχυρό κίνητρο...

«Θα

είναι δύο πολύ ενδιαφέρουσες και δύσκολες αναμετρήσεις γιατιί ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι η Ατλέτικο. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε κίνητρο απέναντί τους και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε την πορεία μας θετικά...» δήλωσε ο Μόντριτς, που αναφέρθηκε στον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που είχε βρει ξανά τους συλλόγους της Μαδρίτης αντιμέτωπους:

«Ξέραμε ότι από τη στιγμή που στείλαμε το παιχνίδι στην παράταση με το γκολ του Σέρχιο Ράμος στο τέλος, θα παίρναμε το τρόπαιο. Ήταν φοβερή νύχτα και μια από τις εμπειρίες που δεν πρόκειται κανείς μας να ξεχάσει ποτέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα