Μόντριτς: «Δεν μου αρέσει η τεχνολογία στο ποδόσφαιρο»

Πολύ διαφορετική άποψη για τον τρόπο που... εκσυγχρονίζεται το ποδόσφαιρο, έχει ο Λούκα Μόντριτς, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν του έκανε καθόλου καλή εντύπωση η χρήση βίντεο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Στη διοργάνωση της Ιαπωνίας έγινε χρήση της άμεσης παρακολούθησης του ριπλέι από τον διαιτητή στον πρώτο ημιτελικό της Ατλέτικο Νασιονάλ με την Κασίμα, προκειμένου να πάρουν ένα πέναλτι οι οικοδεσπότες.

Στο ματς της Ρεάλ απέναντι στην Κλαμπ Αμέρικα, ο ρέφερι σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει το βίντεο, όμως δεν το έκανε, στο δεύτερο

γκολ της «βασίλισσας» από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Λούκα Μόντριτς αναφέρθηκε στη γενικότερη χρήση της τεχνολογίας και τόνισε πως πλέον... μπερδεύεται πολύ το ποδόσφαιρο με πράγματα που δεν αφορούν το άθλημα και ο ίδιος ψηφίζει αρνητικά στην επισημοποίηση του μέτρου της χρήσης βίντεο.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν μου έκανε καθόλου καλή εντύπωση. Είναι κάτι καινούριο, αλλά πλέον μπερδεύεται πολύ το πράγμα. Τις προάλλες είχαμε μια συνάντηση με διαιτητές για να μας εξηγήσουν την κατάσταση, αλλά δεν πρόσεχα πολύ όσα έλεγαν. Δεν πιστεύω ότι θα κρατήσει αυτό...», είπε ο Κροάτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα