Υπόθεση Βαγγέλη: «Προηγήθηκαν της δολοφονίας δύο περιστατικά - Τα αγνόησαν»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η μητέρα του Βαγγέλη, Νεκταρία Βλάχου, η οποία ανέφερε ότι η υπόθεση πάει σήμερα και αύριο στο Δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας αξιωματικός του εμπορικού ναυτικού εντοπίστηκε νεκρός το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, μέσα στην αποθήκη που νοίκιαζε στην οδό Ηφαίστου 10Α, στη Λεμεσό.

Δυόμιση χρόνια μετά τον θάνατο του Βαγγέλη Φραγκούλη, η οικογένεια του ακόμα ψάχνει απαντήσεις.

«Φτάσαμε στην Εβδομάδα των Παθών, μαζί με τα δικά μου πάθη, της Παναγίας τον γιό τον σταύρωσαν και τον δικό μου γιο τον μαχαίρωσαν. Ελπίζω να υπάρξει και να αποδοθεί

δικαιοσύνη. Είναι σημαντικό για μένα και για τον υπόλοιπο κόσμο να δούμε την δικαιοσύνη γιατί έχουν γίνει τραγικά λάθη στην υπόθεση του παιδιού μου. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του», είπε.

Σημείωσε ότι, όλα τα στοιχεία δείχνουν την δολοφονία και όχι αυτοκτονία. Η έρευνα δεν έγινε εκ των προτέρων. Από την στιγμή που δεν ήρθε ιατροδικαστής να κάνει αυτοψία, το σωστό είναι να γίνει εκ νέου έρευνα.

«Εγώ ως μάνα θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το παιδί μου. Είμαι έτοιμη να φτάσω μέχρι ευρωπαϊκά και ανώτατα δικαστήρια και όπου αλλού χρειαστεί», τόνισε.

Αναρωτήθηκε πως γίνεται να υπάρχει η επιμονή των αρμοδίων να εθελοτυφλούν και να μην βλέπουν την πραγματικότητα. «Κανένας γονιός να μην φοβάται για το δίκιο όπως πολεμάμε εμείς η μητέρες δολοφονημένων παιδιών».

Η κ. Βλάχου ανέφερε ότι υπήρχαν κάμερες στο σημείο της δολοφονίας, αλλά θυμήθηκαν μετά από 7 μήνες να τις πάρουν και ήταν πλέον αργά.

Κληθείσα να απαντήσει αν προηγήθηκαν διαπληκτισμοί του Βαγγέλη με κάποιους, είπε ότι έγιναν δύο περιστατικά πριν την δολοφονία, σε δύο διαφορετικά μέρη τα οποία δεν ερευνήθηκαν και δεν ανακρίθηκε ποτέ κανένας. Τα αγνόησαν και τα προσπέρασαν.

Διαβάστε επίσης: Μητέρα Βαγγέλη: «Μου λένε να αποδεχτώ ότι αυτοκτόνησε για να τελειώνουμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα