Μητέρα Φραγκούλη: «Μου έλεγαν είσαι η δεύτερη Ανδριάνα-Απαιτώ δικαίωση»

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η μητέρα του Βαγγέλη Φραγκούλη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός πριν τρία χρόνια με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος.

Η κυρία Νεκταρία Βλάχου αρχικά ανέφερε ότι εδώ και τρία χρόνια αγωνίζεται για την δικαίωση του παιδιού της. «Σε λίγες ημέρες είναι το τρίτο μνημόσυνο του παιδιού μου και εγώ ακόμα περιμένω.

Τελείωσε το θανατικό δικαστήριο στις 12 Μάιου, βγήκε το πόρισμα από τον θανατικό ανακριτή να διοριστούν ποινικοί ανακριτές και να γίνει πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης του παιδιού. Τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα, οι αποδείξεις

μιλούν και δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η κωλυσιεργία. Έχουν περάσει 5 μήνες από τον Μάιο και εγώ ακόμη περιμένω να εξελιχθεί η υπόθεση και να γίνουν οι ανακρίσεις που δεν έγιναν τότε».

Επισήμανε ότι δεν είναι η πρώτη υπόθεση που γίνεται αυτή η μεταχείριση λέγοντας ότι υπάρχουν και άλλες υποθέσεις που έφτασαν σε σημείο να μην μπορούν να συλλάβουν κανένα.

Δείτε επίσης: Μητέρα Βαγγέλη: «Μου λένε να αποδεχτώ ότι αυτοκτόνησε για να τελειώνουμε»

«Τον καιρό που πήγαινα στις Αρχές να δώσω κατάθεση με διώχνανε και μου έλεγαν τι να σου κάνουμε κυρία Νεκταρία είσαι η δεύτερη Ανδριάνα. Αν είναι δυνατόν θα κάνουν 16 χρόνια για να δικαιώσουν το παιδί μου; Με αυτή την τακτική φτάσαμε στο σήμερα που ακόμη μια μάνα, η κ. Ανδριάνα δεν μπορεί να δικαιώσει το παιδί της γιατί ο χρόνος χάθηκε. Το ίδιο συμβαίνει και με ένα τροχαίο στη Μουτταγιάκα» είπε.

«Ζητώ την πλήρη διερεύνηση και εξιχνίαση της δολοφονίας του παιδιού μου, αυτό όλο που συμβαίνει είναι ένα καλοστημένο σενάριο, μια σκηνοθεσία δολοφονίας. Κανένας δεν αυτό-μαχαιρώνεται και δεν κτυπιέται μόνος του. Με πιο δικαίωμα μου στερούνε το δικαίωμα της δικαίωσης και της αληθείας.  Ακόμη είμαι στο στάδιο που περιμένω, πόσο καιρό θα περιμένω;» είπε στη συνέχεια.

Δείτε επίσης: Υπόθεση Βαγγέλη: «Προηγήθηκαν της δολοφονίας δύο περιστατικά - Τα αγνόησαν»

Ερωτηθείσα αν ξέρει τους δολοφόνους του παιδιού της ανέφερε ότι έχει πολλά στοιχεία στα χέρια της. «Αυτά τα στοιχεία πρέπει να τα πάρουνε έμπειροι, ικανοί και άξιοι ερευνητές του κράτους και να προχωρήσουνε σε πλήρη διερεύνηση και να γίνουνε ανακρίσεις.  Ένα παιδί είναι στο χώμα και ζητάει δικαίωση. Στο τέλος θα είμαι η δεύτερη Ανδριάνα, στο τέλος θα υπάρξει τρίτη, πέμπτη δέκατη Ανδριάνα και το σύστημα λειτουργεί το ίδιο. Απαιτώ τη δικαίωση του παιδιού μου. Απαιτώ τη σύλληψη και την καταδίκη των δολοφόνων του παιδιού μου» είπε κλείνοντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα