Μίνα Αρναούτη: Χειροτερεύει η κατάσταση της

H Μυρσίνη Αρναούτη νοσηλεύεται από τις 18 Φεβρουαρίου στον Ευαγγελισμό κι ενώ αρχικά την είχαν βγάλει από την καταστολή, αναγκάστηκαν να της κάνουν τραχειοστομία, για να αποφύγουν τα χειρότερα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι επιστήμονες που παρακολουθούν την 30χρονη προχώρησαν σε τραχειοστομία προκειμένου να υποβοηθήσουν την αναπνοή της και να μπορέσουν να κάνουν με μεγαλύτερη ευκολία τα επόμενα βήματα. Όσο αφορά, πάντως, τη διεγερτική συμπεριφορά που φέρεται ότι επεδείκνυε

η ασθενής, αναφέρεται ως αναμενόμενη και είναι συνηθισμένη σε βαριά περιστατικά και σε ασθενείς που παρέμειναν επί μακρόν σε καταστολή στη ΜΕΘ.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει και πάλι δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας, οι απόψεις για τα αίτια του δυστυχήματος διίστανται.

Το πόρισμα των τεχνικών συμβούλων που έχει διορίσει η οικογένεια της Μίνας Αρναούτη είναι εντελώς αντίθετο με εκείνο της οικογένειας του τραγουδιστή.! Όπως, φέρεται, μάλιστα, να δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης, «το αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη έτρεχε με αυξημένη ταχύτητα», πράγμα που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα υποστηρίζει η πλευρά της οικογένειας Παντελίδη, η οποία, μέσω του ιδιωτικού πραγματογνώμονα που έχει προσλάβει, έχει απορρίψει εξαρχής το ενδεχόμενο το αυτοκίνητο να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα πριν ανατραπεί. «Αν το αυτοκίνητο χτυπούσε υπό μεγάλη γωνία, με ταχύτητα πάνω από 70 χιλιόμετρα την ώρα, θα είχε υπερβεί το στηθαίο, θα είχε σπάσει το κάγκελο και θα είχε πέσει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην «Espresso» ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Παντελίδη Αναστάσιος Δέδες, ο οποίος σε άλλες δηλώσεις του είχε επίσης εμφανιστεί σίγουρος ότι το αυτοκίνητο δεν έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα: «Η ταχύτητα δεν ήταν μεγάλη, θα την υπολογίσω με βάση και άλλα στοιχεία τα οποία θα δω όταν εξετάσω το αυτοκίνητο. Αλλά, σαν πρώτη εικόνα που έχω, θεωρώ ακράδαντα ότι η ταχύτητα του αυτοκινήτου δεν ήταν μεγάλη και η γωνία πρόσκρουσης είναι δεδομένο ότι ήταν μικρή...» είχε αναφέρει.

Keywords
Αναζητήσεις
mina arnaouti,
Τυχαία Θέματα