Μιλόγεβιτς: Δεν είναι συμπεριφορά προς την Ομόνοια αυτή''

Ο τεχνικός της Ομόνοιας, ο Ζλάταν Μιλόγεβιτς μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε δυσαρεστημένος με τον τρόπο που συμπεριφέρονται της Ομόνοιας , όπως τόνισε.

Αναλυτικά:

"Αν πω ότι δεν θέλαμε την τρίτη θέση θα πω ψέματα. Απλά εξασφαλίσαμε την θέση στην Ευρώπη που ήταν το πιο σημαντικό. Είναι πολλά παιδιά που δεν είχα την ευκαιρία να τους δω γιατί ήρθα Νοέμβριο, δεν είχα ούτε παιχνίδια φιλικά για να δω σε ποια κατάσταση είναι. Σήμερα μπορώ να πω πως έμεινα ευχαριστημένος γιατί όντως δουλεύουν πολύ σκληρά.Μιας και έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, να πω ότι είμαι

απογοητευμένος για ένα πράγμα και μόνο. Το διάστημα που ήρθα στην Ομόνοια, κατάλαβα πως είναι η Ομόνοια ένα μεγάλο κλαμπ και το λέω ειλικρινά. Δεν είναι συμπεριφορά προς την Ομόνοια αυτή, δεν μπορώ να καταλάβω. Με τη δύναμη που έχει είναι σε καλό δρόμο, αλλά πρέπει να γυρίσουν κι άλλα πράγματα. Δεν θέλω να πω τίποτα, καταλαβαίνεται τι θέλω να πω. Μίλησα με τα παιδιά και πρέπει και αυτοί να καταλαβαίνουν. Ακόμα και στα ματς που δεν έχουν σημασία, τρώμε σφαλιάρες από αυτούς.Βάζουμε κάτω το κεφάλι, δουλεύουμε και ο τροχός γυρνάει με εμένα ή χωρίς εμένα. Είμαι πολύ απογοητευμένος, νιώθω πως δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Δεν θέλω να σας κουράσω. Το σημαντικό για μας, και το είπα στα παιδιά, είναι πως είμαι περήφανος που δουλεύω μαζί τους. Το θέλουμε πολύ και τη Τετάρτη θα δώσουμε και τη ψυχή μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα