Μιλόγεβιτς: "Δεν έχω εξήγηση" (video)

Ο τεχνικός της Ομόνοιας, Βλάνταν Μιλόγεβιτς παρουσιάστηκε απογοητευμένος μετά την ήττα απο την Πάφο και τόνισε οτι δεν έχει εξήγηση.

Οι δηλώσεις του:

"Η Πάφος ήθελε πολύ τη νίκη, περισσότερο από εμάς.. Δεν ξέρω τι να σας πω, δεν έχω εξήγηση. Πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαμε, εντελώς δεν υπήρχαμε. Δεν ψάχνω δικαιολογίες, έχουμε πει πολλές φορές να υποτιμάμε τον αντίπαλο και δεν μπορεί η φανέλα μόνη της να κερδίσει το παιχνίδι. Εκεί που πήγανε καλά τα πράγματα

για μας, εκεί που βάλαμε το γκολ δεχθήκαμε ένα γκολ που μόνο εμείς τρώμε. Προσπαθήσαμε το δεύτερο ημίχρονο, από τη μέση και μετά ξεχάσαμε συστήματα ξεχάσαμε τα πάντα, το εκμεταλλεύτηκε η Πάφος και κέρδισε. Είμαι προβληματισμένος. Δεν μπορείς να ξεχάσεις τη μπάλα από τη μια μέρα στην άλλη. Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα, αυτός ο κόσμος αξίζει πολλά περισσότερα. Πάντα είμαι πρώτος που αναλαμβάνει την ευθύνη, πριν τους παίκτες. Δεν γίνεται όμως οι παίκτες να βλέπουν διαφορετικά την ιστορία μας, είμαι πολύ απογοητευμένος από το πρώτο ημίχρονο. Θέλω να πιστεύω πως είναι μια κακή μέρα για μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα