«Μίλησε» και ο Μαληκκίδης για το σκάνδαλο ΣΑΠΑ

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν χθες βράδυ σχετικά με την υπόθεση ΣΑΠΑ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Φιλελεύθερος", ο Γενικός διευθυντής του ΣΑΠΑ, Ευτύχιος Μαληκκίδης, έλυσε τελικά τη σιωπή του, και αποκάλυψε στους ανακριτές πολλά για πολλούς.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η υπόθεση παίρνει νέα τροπή και θεωρείται σίγουρο ότι ανοίγει νέα κύκλος ανακρίσεων και συλλήψεων, ενώ δεν αποκλείεται να επανέλθει

το θέμα γύρω από ενδεχόμενη εμπλοκή βουλευτών.

Στο μεταξύ, σε χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη νομική υπηρεσία, αποφασίστηκε όπως ζητηθεί η καταχώρηση της υπόθεσης ΣΑΠΑ ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου και παραπομπή των υπόπτων ενώπιον του κακουργιοδικείου.

Πάντως, μετά τα όσα αποκάλυψε χθες βράδυ ο Μαληκκίδης, τα πλάνα των ανακριτών να αλλάξουν.

Κατά τη χθεσινή σύσκεψη εξετάσθηκε επίσης λεπτομερώς το περιεχόμενο της συμπληρωματικής κατάθεσης του Έλληνα επιχειρηματία Χρίστου Δρακόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigma, ο Χρίστος Δρακόπουλος δεν άφησε ικανοποιημένες τις αρχές ιδιαίτερα για το περιστατικό που αφορά στη φερόμενη συνάντηση του ιδίου με τον Σάββα Βέργα και τους δύο δημοτικούς συμβούλους σε ξενοδοχείο της Πάφου.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον προκειμένου να στοιχειοθετηθεί υπόθεση στο δικαστήριο για υπόπτους που εμπλέκονται στο σκάνδαλο του ΣΑΠΑ.

Στο μεταξύ η ΜΟΚΑΣ, φέρεται να προχώρησε στο πάγωμα 200 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά που βρίσκονται σε λογαριασμούς του Μαληκκίδη, και τριών ακινήτων αξίας 800 χιλιάδων ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα