Μίλησε η ποιότητα

56 ημέρες μετά από το τελευταίο επίσημο του παιχνίδι στον τελικό του κυπέλλου, ο Απόλλωνας συνέχισε απ' εκεί που έμεινε... Θετικό το πρώτο δείγμα της λεμεσιανής ομάδας στη φετινή περίοδο, με τους "κυανόλευκους" να μπαίνουν φουριόζοι στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Με απόλυτη σοβαρότητα ο Απόλλωνας έκανε αυτό που ξέρει καλά, αυτό που είχε υποσχεθεί ο Αυγουστή στη διάσκεψη του πριν από το παιχνίδι, με το 3-0 να του δίνει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ο Απόλλωνας με άνεση σκέφτεται ήδη τον επόμενο αντίπαλο, τον οποίο μαθαίνει στις 14:00.

Αυτό που είδαμε στην ΑΕΚ

Αρένα το βράδυ της Πέμπτης, ήταν αγώνας με διαφορά δυναμικότητας, ποιότητας και εμπειρίας. Κάτι το οποίο είχε τονίσει και επιγραμματικά ο τεχνικός της Ζάρια Μπάλτι με το τέλος του αγώνα. Ο Απόλλωνας για ένα 30λεπτο έβγαζε φωτιές, πέτυχε τρία γκολ, ενώ η απόδοση των ποδοσφαιριστών κινήθηκε σε υψηλές ταχύτητες, κάτι το οποίο ευχαρίστησε και τον Αυγουστή γι' αυτό που έβλεπε. Από το 60' μέχρι το 80' ο Απόλλωνας έριξε ταχύτητες και ήταν απόλυτα φυσιολογικό, αφού καμία ομάδα δεν μπορεί να είναι απόλυτα έτοιμη στα μέσα Ιουλίου, πόσο μάλλον όταν είναι και ο πρώτος αγώνας της χρονιάς.

Βέβαια ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν εφυσηχάζεται από το ψεσινό αποτέλεσμα, κρατά την ομάδα του στην πρίζα. Εξάλλου, σε αυτό μας είχε συνηθίσει και στην πορεία του στο πρωτάθλημα, ζητώντας από τους παίκτες του να τελειώσουν τη δουλειά στη Μολδαβία με την ίδια σχετική άνεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα