Μίλησε για το μέλλον του ο Μιλόγεβιτς

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος ακούστηκε στα ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ, διέψευσε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα, τονίζοντας ωστόσο πως το όνειρό του είναι να κοουτσάρει τον ιστορικό σύλλογο.

Ο 47χρονος τεχνικός, όπως ανακοινώθηκε, μετά το πέρας της σεζόν θα εγκαταλείψει το πόστο του στον Πανιώνιο, παραδίδοντας τη σκυτάλη στον Μιχάλη Γρηγορίου.

Για τον Μιλόγεβιτς, ο οποίος θέλει να εξαργυρώσει την εξαιρετική του σεζόν στους «κυανέρυθρους», φέρεται να βρίσκεται στα πλάνα του

Ερυθρού Αστέρα, με τον Σέρβο, ωστόσο να διαψεύδει τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

«Έπαιξα στον Ερυθρό Αστέρα, κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα Νέων στη Σερβία. Ποιος δεν ονειρεύεται να αναλάβει τον Ερυθρό Αστέρα, την Παρτιζάν ή την Εθνική Σερβίας; Δεν έχω μιλήσει πάντως με κανέναν. Έχουν πολλοί το δικό μου βιογραφικό», τόνισε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, κάνοντας αναφορά στη συνέχεια στη φετινή πετυχημένη σεζόν του στον Πανιώνιο.

«Το συμβόλαιο με τον Πανιώνιο δεν θα επεκταθεί. Έχω ανακοινώσει ήδη την αποχώρηση μου. Βγήκαμε στο Europa League έξι αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και τώρα παίζουμε στα play-offs, προσπαθώντας να διεκδικήσουμε μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντα πίστευα στη δουλειά μας, αλλά και στην ομάδα που καθοδηγώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα