Τραγικό δυστύχημα στην Ισπανία με νεκρή 6χρονη – Εξερράγη φουσκωτό παιχνίδι (εικόνες)

Έχασε τη ζωή του ένα 6χρονο κορίτσι και τραυματίστηκαν ακόμη έξι παιδιάΤρία παιδιά χρειάστηκε να μεταφερθούν επειγόντως στο νοσοκομείο με ελικόπτερο

Ένα τραγικό συμβάν συνέβη στη Ζιρόνα της Ισπανίας, όταν ένα φουσκωτό κάστρο εξερράγη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα 6χρονο κορίτσι και να τραυματιστούν ακόμη έξι παιδιά.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, μία βαλβίδα φαίνεται να διαπέρασε το φουσκωτό, το οποίο από την έκρηξη εκτοξεύτηκε 14 μέτρα μακριά, παρασέρνοντας μαζί του

και τα παιδιά 6-11 χρονών.

Τρία παιδιά χρειάστηκε να μεταφερθούν επειγόντως στο νοσοκομείο με ελικόπτερο, ενώ το άτυχο κοριτσάκι κατέληξε τη νύχτα, καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης ανέφερε πως το φουσκωτό κάστρο εκτοξεύτηκε τόσο ψηλά που έφτασε μέχρι την οροφή του εστιατορίου, ενώ τα υπόλοιπα παιδάκια που έπαιζαν φέρουν κι αυτά διάφορα τραύματα.

Την ώρα του ατυχήματος, οι γονείς των παιδιών καθόντουσαν λίγο πιο δίπλα και απολάμβαναν το γεύμα τους στο εστιατόριο, ώσπου άκουσαν έναν πολύ ισχυρό θόρυβο και είδαν τα παιδιά τους να προσγειώνονται στην άσφαλτο μετά την έκρηξη.

Την είδηση μετέδωσαν όλα τα τοπικά μέσα, με τον Πρόεδρο της Ισπανίας να στέλνει συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου κοριτσιού.

EL MEU CONDOL A LA FAMÍLIA PER AQUESTA TRAGÈDIA. TOTA LA SOLIDARITAT I AFECTE EN AQUESTES HORES TAN DOLOROSES. DESCANSI EN PAU. HTTPS://T.CO/7IBPSN2EZO

— CARLES PUIGDEMONT (@KRLS) 7 ΜΑΪΟΥ 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα