Μιλάει με Λαβέτσι η Ίντερ

Συζητήσεις με την πλευρά του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν Εζέκιελ Λαβέτσι θα έχει άμεσα η Ίντερ. Στη γωνία περιμένει και η Τσέλσι.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού φορ με την Παρί λήγει στο τέλος της σεζόν και ο ίδιος δεν αναμένεται να το ανανεώσει φεύγοντας ως ελεύθερος.

Πιθανότερος προορισμός του η Ιταλία με διάφορες ομάδες να ενδιαφέρονται. Αυτή όμως που πρόκειται σύντομα να ξεκινήσει επαφές είναι η Ίντερ.

Προ

διαστήματος ο ατζέντης του Λαβέτσι είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο της μετακίνησης του πελάτη του στους «Νερατζούρι», οι οποίοι τώρα θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για να τον κλείσουν το καλοκαίρι.

Ο ατζέντης του παίκτη θα συναντηθεί με ανθρώπους της Ίντερ για να συζητήσουν πάνω στη μεταγραφή, αν και για την ώρα η Ίντερ δεν είναι διατεθειμένη να καλύψει ακριβώς τις απαιτήσεις του Λαβέτσι, οι οποίες ανέρχονται στα 4 με 4,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, προσφέροντας 3 με 3,5 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν.

Εκτός όμως από την Ιταλία, ενδιαφέρον έχει προκύψει και από την Αγγλία και συγκεκριμένα από την Τσέλσι, η οποία επίσης εξετάζει με καλό μάτι τον Αργεντινό άσο και δεν αποκλείεται κι αυτή να κάνει κρούση στην πλευρά του για να συζητήσει μαζί της.

Keywords
Τυχαία Θέματα