«Δεν εμποδίζει τον Παναθηναϊκό η ρήτρα για Βλαχοδήμο»

Θέση για τη ρήτρα που έχει βάλει ο Ολυμπιακός στον Παναγιώτη Βλαχοδήμο πήρε ο Παναθηναϊκός, τονίζοντας ότι η άμεση χρησιμοποίησή του θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τον Αντρέα Στραματσόνι.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού απάντησαν μέσω διαρροής στο θέμα που έχει προκύψει με τη ρήτρα που θα πρέπει να πληρωθεί στον Ολυμπιακό

εφόσον ενσωματωθεί άμεσα ο νεαρός μεσοεπιθετικός, κάνοντας λόγο για προσπάθεια των Πειραιωτών να εμποδίσουν την εξέλιξη στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι «πράσινοι»:

«Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών διευκρινίζουμε τα εξής. Ο Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσει την ένταξη του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στο ρόστερ της ομάδας. Το χρονικό σημείο που θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία θα επιλεγεί από τον Παναθηναϊκό και το κριτήριο θα είναι αποκλειστικά η κρίση του προπονητή της ομάδας σχετικά με την αγωνιστική ετοιμότητα του ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα, εάν η απόφαση είναι να ενσωματωθεί άμεσα, τότε θα γίνει οτιδήποτε χρειαστεί. Η ενέργεια του Ολυμπιακού να βάλει ρήτρα στο συμβόλαιο ενός νεαρού Έλληνα ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζει, σε μια προσπάθεια να εμποδίσει την εξέλιξη της καριέρας του, δεν είναι ικανή να εμποδίσει τον Παναθηναϊκό».

Keywords
Τυχαία Θέματα