Μιχαήλ: «Περήφανος για την Εθνική, καλοδεχούμενη η πίεση»

Ο Νεόφυτος Μιχαήλ με δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο μίλησε για την πρώτη του κλήση στην Εθνική Ανδρών και την περηφάνεια που νιώθει. «Είναι καλοδεχούμενη η πίεση, τώρα αυξάνεται και η πίεση και οι αρμοδιότητες», δήλωσε ο Νεόφυτος Μιχαήλ.

Οι δηλώσεις του Μιχαήλ στο Ράδιο Πρώτο:

«Νιώθω περήφανος για την πρώτη μου κλήση στην Εθνική Ανδρών. Ήμουν αναπληρωματικός στη Νέα Σαλαμίνα και μέσω της δουλειάς μου και ανεπιτυχών

αποτελεσμάτων, μπήκα στην ομάδα έπαιξα καλά και κέρδισα την εμπιστοσύνη του προπονητή. Τώρα αυξάνεται και η πίεση και οι αρμοδιότητες και όλα. Αυτή η πίεση είναι καλοδεχούμενη όμως. Τώρα ξεκινάμε υπάρχουν πολλά χρόνια ακόμη ελπίζω να συνεχίσουμε το ίδιο, δεν περίμενα τόσο καλή αυτή την χρονιά. Οι απαιτήσεις τώρα όμως και λόγω κλήσης είναι μεγαλύτερες. Με τον Μπεκιάι στην Εθνική και τον Σπύρο Νεοφυτίδη στη Σαλαμίνα θα δουλέψω όσο πιο πολύ χρειαστεί».

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα η Εθνική, είμαι περήφανος. Μπορεί να είναι φιλικός ο αγώνας θα προσπαθήσουμε όμως να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να έχουμε καλό πρόσωπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα