Ανακοίνωση-Ομόνοιας: "Το τριετές πλάνο του ΔΣ, αποδίδει"

Η Ομόνοια με ανακοίνωση της τονίζει ότι το τριετές πλάνο του ΔΣ της ομάδας αποδίδει, κάνοντας παράλληλα κάλεσμα στον κόσμο για τις ανοιχτές συγκεντρώσεις που ακολουθούν. "Μία ομάδα ατόμων εξακολουθεί με μανία να προσπαθεί να διαλύσει, την όποια προσπάθεια γίνεται από την οικογένεια της Ομόνοιας, για επιτυχή κατάληξη στα κριτήρια Μαρτίου", αναφέρεται στην ανακοίνωση των "πρασίνων|.

Η ανακοίνωση του ΔΣ της Ομόνοιας:

"Τα τελευταία χρόνια, ο μήνας Μάρτιος είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για το Σωματείο μας. Αυτήν την χρονική περίοδο, η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κορυφώνει τον αγώνα της για οικονομική

επιβίωση, λόγω των καθοριστικών κριτηρίων της ΟΥΕΦΑ.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής, το Σωματείο μας έχει καθιερώσει την πραγματοποίηση ανοικτών συγκεντρώσεων, σε όλη την Κύπρο, οι οποίες πέραν του ότι θέτουν ως στόχο την οικονομική ενίσχυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αποτελούν ευκαιρία για σύσφιξη των σχέσεων, ανάμεσα σε όλους όσους αποτελούν το οικοδόμημα της ομάδας μας.

Όλοι απολαμβάνουν αυτές τις ανοικτές συγκεντρώσεις.

Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ειδικά τα μικρά παιδιά, έρχονται πιο κοντά στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με τη σειρά τους νιώθουν τον παλμό του κόσμου, τα θέλω του και τις προσδοκίες του. Επιπλέον, οι ανοικτές συγκεντρώσεις αποτελούν και ευκαιρία για να έρθει σε άμεση επαφή το Διοικητικό Συμβούλιο με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να απαντήσει στα ερωτήματά του, να εισακούσει τις εισηγήσεις και τις απόψεις του.

Η προσπάθεια για οικονομική ανάκαμψη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρίσκεται σε καλό δρόμο. Το τριετές στρατηγικό πλάνο που το Διοικητικό Συμβούλιο εφαρμόζει εδώ και 25 μήνες, αποδίδει.

Αυτό το στρατηγικό πλάνο, συμπεριλαμβάνει διάφορες πολιτικές και ενέργειες, που αποσκοπούν στο να αυξήσουν τα έσοδα του Σωματείου μας, προκειμένου να μπορεί να ανταποκρίνεται, τόσο στις υποχρεώσεις του φετινού προϋπολογισμού, όσο και στις παλιές οφειλές, διακανονισμούς και χρέη.

Οι ανοικτές συγκεντρώσεις αποτελούν μία από τις πολλές προκαθορισμένες ενέργειες, που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το τριετές πλάνο. Και είναι ζωτικής σημασίας για την ΟΜΟΝΟΙΑ, να έχουν επιτυχή κατάληξη.

Οι οποιεσδήποτε προτροπές, για να οδηγηθούν σε αποτυχία οι ανοικτές συγκεντρώσεις ή για να διαφοροποιηθεί ο χαρακτήρας που αυτές έχουν, όπως τον έχουμε περιγράψει πιο πάνω, θα αποτελέσουν την "γροθιά" που θα ρίξει ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ στον πάτο του γκρεμού. Εκεί δηλαδή που είχε βρεθεί, μετά τα εγκληματικά λάθη που είχαν γίνει σε βάρος της, την τετραετία 2008-2012.

Είναι πραγματικά άξιο απορίας, γιατί αυτή η ομάδα ατόμων, εξακολουθεί με μανία να προσπαθεί να διαλύσει, όποια προσπάθεια γίνεται από την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για επιτυχή κατάληξη στα κριτήρια Μαρτίου.

Και υπενθυμίζουμε κάτι που αναφέραμε και σε προηγούμενη μας ανακοίνωση.

Η ίδια ομάδα ατόμων, είχε ακριβώς την ίδια δράση, την ίδια χρονική περίοδο το 2014. Και τότε, είχε εξαναγκάσει το Διοικητικό Συμβούλιο σε παραίτηση, λίγες ημέρες πριν τα κρίσιμα κριτήρια Μαρτίου. Ωστόσο, τότε είχε αποτραπεί το μοιραίο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, λόγω των ενεργειών του υφιστάμενου Διοικητικού Συμβουλίου, που λίγες ημέρες πριν τα κριτήρια Μαρτίου είχε εκλεγεί στην ηγεσία του Σωματείου, έχοντας ασφαλώς την μαζική και σθεναρή υποστήριξη του ανυπέρβλητου κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αυτό επιδιώκουν και τώρα, τα άτομα αυτά. Χρησιμοποιώντας τον εκφοβισμό και την τρομοκρατία και εκμεταλλευόμενοι την στεναχώρια του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, προσπαθούν να οδηγήσουν σε παραίτηση το Διοικητικό Συμβούλιο και σε αποτυχία την προσπάθεια για να περάσει το Σωματείο μας τα κριτήρια Μαρτίου.

Σε περίπτωση που επιτύχουν τον πιο πάνω στόχο, τότε θα αρχίσει και η αντίστροφη μέτρηση για την καταστροφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θα αφαιρεθούν από την ομάδα μας έξι βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα, δεν θα έχουμε δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγγραφών, δεν θα έχουμε δικαίωμα ανανέωσης συμβολαίων, δεν θα έχουμε δικαίωμα να παίξουμε στην Ευρώπη.

Θα πανηγυρίζουν απάνω στις στάχτες που θα αφήσουν, αυτοί οι λίγοι που δυστυχώς εκμεταλλεύονται τη Θύρα 9, για να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα;

Και ξεκαθαρίζουμε για μία ακόμη φορά. Κανένα πρόβλημα δεν έχει με τη Θύρα 9, ούτε ο πρόεδρος, ούτε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου. Το πρόβλημα εντοπίζεται σε αυτήν την ομάδα ατόμων, που δυστυχώς ηγούνται της Θύρας 9 και προσπαθούν να την αποσπάσουν από την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σπέρνοντας τρομοκρατία, με φασιστικές μεθόδους και διχόνοια.

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να σημειωθεί κάτι σημαντικό. Οι επιτυχίες που διαχρονικά έχουν επιτευχθεί και οι τίτλοι που έχουν κατακτηθεί, οφείλονται στην συλλογική δουλειά όλων όσων αποτελούν την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Διοικητικούς παράγοντες, κάποιοι εκ των οποίων βρίσκονται και σήμερα στην ηγεσία του Σωματείου, τεχνικής ηγεσίας, ποδοσφαιριστών και ασφαλώς του κόσμου της ομάδας μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο απευθύνεται στους χιλιάδες αγνούς και πιστούς ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ.

Συνεχίστε τον ωραίο και συγκινητικό αγώνα σας, μέχρις ότου επιτευχθεί η οικονομική ανάκαμψη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Το Σωματείο μας ζητά από τον κόσμο του, αυτό που η κάθε ομάδα ζητά από τον κόσμο της. Να προμηθευτεί τα εισιτήρια διαρκείας.

Αυτά τα κριτήρια Μαρτίου, είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την μετέπειτα πορεία του Σωματείου μας. Για να θέσουμε ξανά πρωταγωνιστικούς στόχους, θα πρέπει να επιτύχουμε και σε αυτόν τον οικονομικό έλεγχο.

Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, όσο αφορά την προσπάθεια για να επαναφέρουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή.

Μαζί θα πρέπει να συνεχίσουμε!

Εσείς είστε οι ιδιοκτήτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Είμαστε βέβαιοι πως θα μείνετε ενωμένοι και δυνατοί!

Είμαστε βέβαιοι πως θα κλείσετε τα αυτιά στις φωνές διχόνοιας και προπαγάνδας αυτών των λίγων ατόμων, που μάχονται για να γκρεμίσουν όλα όσα με τόσο κόπο κτίσαμε τα τελευταία χρόνια.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζεται για τη μεγάλη της επιστροφή.

Χρειάζεται ακόμη μία ένεση αγάπης και στήριξης από τον κόσμο της.

Δεν θα της το αρνηθείτε! Θα είστε και πάλι δίπλα της!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΟΣΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΚΤΙΣΑΜΕ".

Keywords
Τυχαία Θέματα