Μια ανάσα από τον Φελντέιν ο Ερυθρός Αστέρας!

Ο Τζέιμς Φελντέιν δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και όλα δείχνουν ότι θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα.


Έπειτα από μία διετία στα πράσινα, ο Δομινικανός γκαρντ θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό Superfoods. Παρά το γεγονός πως δεσμευόταν με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, ο Φελντέιν είχε ειδοποιηθεί εδώ και καιρό πως δεν βρίσκεται στο πλάνο του Τσάβι Πασκουάλ για τη νέα

σεζόν.

Έτσι, η πλευρά του παίκτη βρισκόταν σε αναζήτηση νέας ομάδας και πλέον ο Δομινικανός είναι μία... ανάσα από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Φελντέιν ήθελε να μείνει στο επίπεδο της Euroleague και οι Σέρβοι που κάνουν «restart» του δίνουν αυτή την ευκαιρία.

Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον Παναθηναϊκό προέβλεπε πως θα πάρει 450.000 για τη σεζόν 2017/2018 και οι «πράσινοι» θα δώσουν ένα πολύ μικρό ποσό προκειμένου να καλυφθεί το συμβόλαιο που αναμένεται να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα του Ερυθρού Αστέρα.

Οι επαφές είναι πολύ προχωρημένες και πιθανότατα εντός των προσεχών ωρών θα γίνει κάτοικος Σερβίας.

Την περσινή σεζόν, ο 29χρονος γκαρντ είχε «πεσμένα» νούμερα, σε σχέση με την πρώτη του σεζόν στον Παναθηναϊκό Superfoods, και μέτρησε 6.7 πόντους, 2 ασίστ και 1.1 ριμπάουντ ανά αγώνα στην Euroleague.

Keywords
Τυχαία Θέματα