Μία ακόμα εβδομάδα τιμωρία στον Τζόι Μπάρτον

Για μία ακόμα εβδομάδα επεκτείνεται η τιμωρία του Τζόι Μπάρτον, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο σύλλογος της Σκοτίας. Ο 34 χρονος Αγγλος, που είχε τιμωρηθεί γιατί σε μια προπόνηση πιάστηκε στα χέρια με τον συμπαίκτη του Αντι Χάλιντεϊ, ήταν να επιστρέψει αύριο, από τιμωρία τριών εβδομάδων.

«Ο Τζόι Μπάρτον έχει ενημερωθεί ότι η τιμωρία του από τον σύλλογο έχει παραταθεί κατά μία εβδομάδα,» ανάφερε η Ρέιντζερς στην ιστοσελίδα της (www.rangers.co.uk).

«Αυτό είναι μέρος μιας τυπικής πειθαρχικής διαδικασίας και ο Τζόι έχει εντολή να μην επιστρέψει στο Ibrox ή στο κέντρο προπόνησης μέχρι νεωτέρας».

Ο Μπάρτον, ο οποίος κατηγορείται από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σκοτίας (SFA) για παραβίαση των κανόνων στοιχηματισμού , αφού φαίνεται ότι μέσα στο 2016 στοιχημάτισε σε 44 ποδοσφαιρικούς αγώνες, έχει μια ιστορία των πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Νιούκαστλ, ΚΠΡ και Μπέρνλι, χτύπησε ένα πεζό, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του το 2005 και φυλακίστηκε το 2008 για επίθεση και συμμετοχή σε συμπλοκή.

Keywords
Τυχαία Θέματα