Μεθυσμένος ενεπλάκη σε τροχαίο και εγκατέλειψε τη σκηνή

Γύρω στις 11 μ.μ. χθες, αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με ελαφρύ φορτηγό που οδηγούσε 39χρονος, ο οποίος στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή του δυστυχήματος.

Ο 39χρονος εντοπίστηκε στη συνέχεια και ανακόπηκε από μέλη της Τροχαίας. Σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης που υποβλήθηκε, η ένδειξη ήταν 89μg% αντί 22μg%. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε με μαθητική άδεια οδηγού, χωρίς να συνοδεύεται από αδειούχο οδηγό και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.

Ο 39χρονος συνελήφθη

για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ ο 26χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. Από το δυστύχημα δεν τραυματίστηκε κανένας.

Εξάλλου, γύρω στις 2.30 μ.μ. χθες, 58χρονη, ενώ οδηγούσε το όχημα της στη Γρίβα Διγενή στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποιο σημείο του δρόμου έχασε τον έλεγχο του, με αποτέλεσμα αυτό να ανέβει σε πεζοδρόμιο και να χτυπήσει σε μεταλλικό μικρό πάσαλο. Ακολούθως, το αυτοκίνητο εισήλθε σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, ενώ στη συνέχεια χτύπησε σε μεταλλικό κουτί της ΑΗΚ, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Μέλη της Τροχαίας Λεμεσού μετέβησαν στη σκηνή και σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης που διενήργησαν στην 58χρονη, η ένδειξη ήταν 115μg% αντί 22μg%, ενώ σε τελική εξέταση στην οποία υπεβλήθη, η ένδειξη ήταν 86μg% αντί 22μg%.

Η 58χρονη συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα