«Μετά το μπαϊράμι θ’ αρχίσουν βελτιωτικά έργα στο οδόφραγμα Περγάμου»

Μετά το μπαϊράμι αρχίζουν οι εργασίες βελτίωσης του σημείου διέλευσης στο Πέργαμος, σύμφωνα με τον «υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ» και «πρόεδρο» της «επιτροπής συντονισμού για την Πύλα», Χουσείν Αμτζιάογλου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Χαβαντίς, ο κ. Αμτζιάογλου δήλωσε το Σάββατο ότι η τ/κ πλευρά δεν έχει ακόμη λάβει απαντήσεις από τις Βρετανικές Βάσεις σε σχέση με τις προτάσεις της για το πώς θα γίνονται οι διελεύσεις ενώ θα διαρκούν τα βελτιωτικά έργα.

Η Γιορτή των Θυσιών, η μία εκ των δύο μεγάλων εορτών των

Μουσουλμάνων, βρίσκεται στην 3η μέρα σήμερα κι ολοκληρώνεται αύριο. 

Διαβάστε επίσης: Παιχνίδια ψευδοκράτους με οδοφράγματα-Παρακολουθεί με ανησυχία η Λευκωσία

Να σημειωθεί ότι στα κατεχόμενα είχε δημιουργηθεί μια «επιτροπή» για τη βελτίωση των σημείων διέλευσης που υπέγραψε πρωτόκολλο συνεργασίας για τη βελτίωση των υποδομών στα οδοφράγματα με την τ/κ οικονομική πλατφόρμα. Το Πέργαμος ήταν το δεύτερο σε συχνότητα των διελεύσεων, όπως είχε σημειωθεί, μετά από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου.

Στο πρωτόκολλο αυτό είχε αντιδράσει ο σύνδεσμος Τ/κ εργαζομένων στην «νότια Κύπρο», θεωρώντας ότι τα σημεία διέλευσης ιδιωτικοποιούνται» κι αυτό θα έχει κόστος για τα μέλη του, που είναι εργαζόμενοι στις ελεύθερες περιοχές και χρησιμοποιούν τα οδοφράγματα καθημερινά.

Διαβάστε ακόμη

Κατεχόμενα: Πρωτόκολλο για ρυθμίσεις στα οδοφράγματα

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα