Μετά τις πλημμύρες, ανεβαίνει η θερμοκρασία

Ασθενής χαμηλή πίεση και αστάθεια στην ατμόσφαιρα επηρεάζουν παροδικά την περιοχή.Μετά τις καταστροφικές σε μερικές περιοχές πλημμύρες, η θερμοκρασία σημειώνει σταδιακή άνοδο ιδιαίτερα από αύριο.

Σημειώνεται ότι χθες μέχρι νωρίς το βράδυ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχώρησε σε απεγκλωβισμούς ατόμων. Έγιναν επίσης αντλήσεις νερού από υπόγεια κτιρίων και υποστατικά, άνοιγμα οχετών όμβριων υδάτων και ρυμουλκήσεις οχημάτων στην περιοχή Λευκωσίας.

Πλήγηκαν κυρίως οι περιοχές Λατσιά, Τσέρι και λιγότερο το Δάλι και το Γέρι. Για την διεκπεραίωση των κλήσεων εργάστηκαν 9 συνεργεία

της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Έγινε ανάκληση προσωπικού που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Εργάστηκαν επίσης 2 συνεργεία της Πολιτική Άμυνας. Βοήθεια παρείχαν η Αστυνομία και συνεργεία των επηρεαζόμενων Δήμων.

Ο καιρός σήμερα, θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Από το μεσημέρι και μετά, όμως, νεφώσεις, που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και ενδεχομένως σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 29 στα παράλια και στους 23 στα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα