Μετά την καταιγίδα, ηλιοφάνεια - Πότε βελτιώνεται ο καιρός

Ασθενής χαµηλή πίεση καλύπτει την περιοχή. Το απόγευµα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό, αλλά και σε κάποιες περιοχές στα νοτιοανατολικά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, όµως κυρίως στα δυτικά παράλια θα παρατηρείται χαµηλή νέφωση. Τις πρωινές κυρίως ώρες είναι πιθανό σε κάποιες περιοχές να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια,

γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, µετά τη διάλυση της τοπικής αραιής οµίχλης ή και χαµηλής νέφωσης, ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος. Αργότερα όµως, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 27 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 23 στα δυτικά παράλια, γύρω τους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, όµως νεφώσεις που θα αναπτύσσονται µετά το µεσηµέρι, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Τις αυγινές κυρίως ώρες, τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Πέµπτη και την Παρασκευή, ενώ µικρή άνοδος αναµένεται το Σάββατο, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα