Μεσοαμυντικός προβληματισμός και οικονομική αναγκαιότητα

Όπως πάντως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Belfast Telegraph», o Τζέραλντ Λιττλ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την επάνδρωση του μεσοαμυντικού τομέα. Συγκεκριμένα, είχε πει ότι «πάμε στη μάχη με την ΑΕΚ χωρίς το τιμωρημένο Ράϊαν Κάτνι», ενώ παράλληλα γίνεται αναφορά, πως σε διακοπές είναι ακόμα ο Μάρτιν Μουράϊ.

Ο τεχνικός της Κλιφτονβίλ βεβαίως, μίλησε και για την ΑΕΚ, σημειώνοντας με έμφαση ότι είναι μία ομάδα με προϋπολογισμό 3 εκατομμύρια ευρώ, σίγουρα με

σαφέστατα διαφορετικούς στόχους από τους «RED» ( χαιδευτικό της Cliftonville) χτισμένη σε Ισπανικό μοντέλο, με δυνατούς και έμπειρους παίκτες, κυρίως στην άμυνα, αγωνίζεται με σχηματισμό 4-2-3-1. Για να τονίσει όμως καταλήγοντας, πως «θα αγωνισθούμε με αποφαστικότητα και πάθος για να φθάσουμε σε θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα μας, αφού είναι απαραίτητη μια ευρωπαϊκή μας επιτυχία, η οποία θα βοηθήσει οικονομικά τον σύλλογο στο μέλλον».

Όσο για τον κόσμο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του συλλόγου, αναμένεται όπως οι φίλοι της Κλιφτονβίλ κινηθούν στα ίδια επίπεδα της ρεβάνς με την Ντιφερντάτζε. Δηλαδή, γύρω στους 1000 με 1200 οπαδούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα