Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Απόδραση στις Μαλδίβες

Σύμφωνα με εβδομαδιαίο περιοδικό της Ελλάδας που δημοσίευσε φωτογραφίες από την αναχώρηση, η Ελένη Μενεγάκη μαζί με την οικογένεια της ταξίδεψαν για το ξωτικό νησί των Μαλβίδων το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, 17 Δεκεμβρίου.

Η Ελένη, ο Ματέο, ο 13χρονος Άγγελος, η 10χρονη Λάουρα και η 8χρονη Βαλέρια, ντυμένοι casual, πήγαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 23:10 και αναχώρησαν, μία ώρα αργότερα,

για Ντόχα. Η μικρή Μαρίνα τα φετινά Χριστούγεννα θα τα περάσει με τους παππούδες της, ενώ η Ελένη Μενεγάκη θα επιστρέψει με ζωντανή εκπομπή την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου. Οι εκπομπές από την Παρασκευή μέχρι και το τέλος αυτής της εβδομάδας είναι μαγνητοσκοπημένες. Δείτε τις φωτογραφίες στο I Love Style.

Θέμα συζήτησης στη χθεσινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, έγινε το μυστικό ταξίδι της οικογένειας. Μάλιστα, ο παρουσιαστής με τον καυστικό του λόγο σχολίασε: “Θυμάστε τι είχα πει πέρυσι και είχε γίνει χαμός εδώ, ότι τους είχα δει με τον Ματέο στις Μαλδίβες, ενώ ήταν με τον Λάτσιο; Οι άντρες αλλάζουν στο πλευρό της Μενεγάκη αλλά οι Μαλδίβες μένουν! Είναι ο αγαπημένος προορισμός της Ελένης Μενεγάκη”.

Keywords
Τυχαία Θέματα