Μεγίστης σημασίας η νίκη με Εθνικό

ΑΡΗΣ
Πλήρωσε τα λάθη του και έχασε την ευκαιρία να βάλει τις πλέον γερές βάσεις. Μια ώρα αρχύτερα στην υπόθεση παραμονή ο Άρης. Η ήττα στο Μακάρειο δεν τον βάζει ακόμα σε μπελάδες, όμως τον υποχρεώνει να είναι προσεκτικός στους επόμενους αγώνες για να μη βρεθεί σε δύσκολη θέση. Αυτήν τη στιγμή ο Άρης είναι στο +4 από τη Δόξα και στο -3 από την Καρμιώτισσα.

Ο αγώνας με τον Εθνικό

στο Τσίρειο είναι πολύ σημαντικός, αφού η νίκη είναι μονόδρομος. Αν δεν την πάρει, υπάρχει η μεγάλη πιθανότητα και η Δόξα να μειώσει ακόμα περισσότερο (παίζει με την ΑΕΖ) και η Καρμιώτισσα να την αυξήσει (παίζει με τη Σαλαμίνα). Για να μπει η ομάδα στη Β φάση με την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση στα ύψη θα πρέπει να κερδίσει τον Εθνικό.

Ο Νικόλας Μαρτίδης γνωρίζει τη σημασία του επόμενου παιγνιδιού το Σάββατο και γι' αυτό θα προετοιμάσει την ομάδα του όσο καλύτερα μπορεί, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη για την επιστροφή της στις νίκες. Ο Κύπριος τεχνικός πιστεύει στους παίκτες του και ξέρει ότι η ήττα στο Μακάρειο ήταν απλώς μια καλή παρένθεση και σύντομα ο Άρης θα το αποδείξει αυτό με τις εμφανίσεις του και τα αποτελέσματά του στα επόμενα παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα