Τρομερές καταγγελίες Κούγια

Για το Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα!
Η ΠΑΕ ΑΕΛ προχώρησε σε τρομερές καταγγελίες για την αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που βρήκε νικητές τους Βοιωτούς, ενώ στο στόχαστρο των "βυσσινί" βρέθηκαν και συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων!

Σφοδρή επίθεση της ΠΑΕ ΑΕΛ και του Αλέξη Κούγια! Οι "βυσσινί" εξέδωσαν ανακοίνωση και κάλεσαν την αθλητική Δικαιοσύνη να διερευνήσει τις συνθήκες κάτω απ' τις οποίες διεξήχθη το παιχνίδι Λεβαδειακός

- ΠΑΣ Γιάννινα, που βρήκε νικητές τους Βοιωτούς με 2-1.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ζητά απ' τους εισαγγελείς να ερευνήσουν τις συμπεριφορές των Λεονάρντο Κούτρη και Θοδωρή Μπέριου, τονίζοντας πως κατά το παρελθόν αγωνίστηκαν σε ομάδες, οι οποίες ήταν στοιχηματικά ύποπτες. Θυμίζουμε πως ο Λεονάρντο Κούτρης ήταν πρωταγωνιστής στο περσινό επεισόδιο με τους τραυματιοφορείς στο "AEL FC Arena".

Τέλος, oι "βυσσινί" ενημέρωσαν πως την Τρίτη (28/02) θα κατατεθεί από το γραφείο του Κούγια η καταγγελία στους αθλητικούς δικαστές εις βάρος του ποδοσφαιριστή Καλί. Η ΠΑΕ ΑΕΛ κατηγορεί τον Καλί για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, κακουργηματικό αδίκημα εις βάρος του Ντοντό και ζητά αποζημίωση 50.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα