Μεγάλη νίκη για την Εθνική Παίδων!

Νικηφόρο ήταν και το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Παίδων U-17 στο διεθνές τουρνουά που φιλοξενείται στην Αγία Νάπα.

Η Εθνική μας μετά από πολύ καλή εμφάνιση έφτασε στο ευρύ 6-2 με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Αρμενίας και έφτασε στους έξι βαθμούς.

Μέσα από κάθε αγώνα σίγουρα είναι σημαντικό να φτάνεις στην επιτυχία και μέσα από το σημερινό 6-2, είναι γεγονός πως υπήρχαν αρκετά συν σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας όπου κερδίσαμε το Γιβραλτάρ με 4-0.

Οι νεαροί διεθνείς μας παρουσίασαν

πολύ καλό πρόσωπο, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες με πολύ καλούς συνδιασμούς και πέτυχαν εξαιρετικά σε εκτέλεση τέρματα.

Η Κύπρος προηγήθηκε με 2-0 από δύο εξαιρετικά τέρματα του Γιάννη Γερολέμου (5’, 13’) όμως η Αρμενία πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ισοφάρισε σε 2-2 με τους Πετουάν (23’) και Χοβανισιάν (37’).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοση της και πέτυχε άλλα τέσσερα τέρματα και παράλληλα δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή.

Στο 49’ ο Κωνσταντίνος Καραγιάννης πέτυχε το 3-2 και στο 56’ ο Παναγιώτης Λουκά το 4-2.

Συνέχισε την υπερχοή της η Εθνική μας. Στο 59’ δυνατό σουτ του Κωνσταντίνου Ηλία σταμάτησε στα δοκάρια της Αρμενίας και επτά λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-2.

Το 6-2 διαμόρφωσε στο 73’ ο Ιάσωνας Πικής μετά από έξυπνη πάσα του Γερολέμου.

«Συγχαρητήρια για τη συνολική σας προσπάθεια αλλά και για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ακόμα δεν τελειώσαμε την προσπάθεια σας και αρχίζουμε να σκεφτόμαστε τον αγώνα της Δευτέρας με την Ουαλία», ανέφερε στους διεθνείς μας ο Πάμπος Πίττας μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα.

Η Εθνική μας αγωνίστηκε με τους Πιττάτζιη (41’ Κωνσταντίνου), Αλ. Μιχαήλ, Στ. Ιακώβου (41’ Καραγιάννης), Ελ. Ανδρέου (71’ Πικής), Μ. Ιωάννου (54’ Α. Χρυσοστόμου), Δ. Τουμάζου (54’ Κ. Ηλία), Π. Λουκά (71’ Γενεθλίου), Γ. Γερολέμου (75’ Π. Ανδρέου), Μ. Χριστοδούλου (41’ Γ. Ανδρέου), Α. Κατσαντώνη, Κ. Σεργίου (71’ Λεμονάρης).

**Το παιχνίδι παρακολούθησαν ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών Χριστάκης Χριστοφόρου και ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Νίκος Ανδρονίκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα