Πρώτη ολομέλεια για την "βουλή" των κατεχομένων

Το λεγόμενο κοινοβούλιο στα κατεχόμενα συνήλθε σήμερα στις 1400 μετά το σχηματισμό λεγόμενης κυβέρνησης. Η "πρόεδρος" της "βουλής" Σιμπέλ Σιμπέρ ευχήθηκε η "κυβέρνηση" να είναι καλή για τον κόσμο, και υπενθύμισε πως το "κυβερνητικό" πρόγραμμα πρέπει να είναι έτοιμο σε εφτά ημέρες.

Ο "βουλευτής" του Κόμματος Κοινοτικής Δημοκρατίας Μεχμέτ Τσακιτσί δήλωσε πως ούτε το Κόμμα Εθνικής Ενότητας, ούτε το Δημοκρατικό Κόμμα, έχουν πει οτιδήποτε για το "οικονομικό πρωτόκολλο" με την Τουρκία. Πρόσθεσε πως η νέα "κυβέρνηση" οδεύει

προς τις ιδιωτικοποιήσεις, και πως στο Κυπριακό δεν θα προχωρήσει προς τη λύση και θα θέσει εμπόδια στον Ακιντζί, κατά τη διαδικασία των συνομιλιών. Ανέφερε πως θα παρακολουθούν από κοντά τις κινήσεις της "κυβέρνησης", την οποία χαρακτήρισε επικίνδυνη, σε ότι αφορά το θέμα των ιδιωτικοποιήσεων.

Από την πλευρά του, ο "αναπληρωτής πρωθυπουργός" Σερντάρ Ντενκτάς ευχαρίστησε τον Τσακιτσί για τις προειδοποιήσεις του, και πρόσθεσε πως θα κάνουν ότι μπορούν προκειμένου ο κόσμος να είναι ικανοποιημένος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα