Μεγάλη επιτυχία για την Κυπριακή Διαιτησία Χάντμπολ

Μεγάλη επιτυχία για την Κυπριακή Διαιτησία αποτελεί ο ορισμός των Κυπρίων διεθνών Διαιτητών Μάριου Ανδρέου και Γιώργου Παναγίδη, να σφυρίξουν στην αναμέτρηση Rostov-Don (Ρωσία) - RK Krim Mercator (Σλοβενία) ο οποίος είναι για το Τσάμπιονς Λιγκ κατηγορίας γυναικών. Ο αγώνας θα γίνει σήμερα στη Ρωσία στην πόλη Ροστόφ.



«Ο ορισμός μας σε αυτό το πολύ σημαντικό παιγνίδι θεωρείται μια πολύ μεγάλη επιτυχία, τόσο για εμάς προσωπικά, όσο και για την κυπριακή διαιτησία γενικότερα» δήλωσε ο διεθνής μας διαιτητής

και πρόεδρος του ΣΔ Χάντμπολ Κύπρου, Γιώργος Παναγίδης. «Με τις καλές διαιτησίες που κάνουμε, τόσο εγώ με τον Μάριο Ανδρέου όσο και το άλλο ζευγάρι των διεθνών μας, Μουττάς και Αργυρίδης, έχουμε ανεβάσει ψηλά τον πήχη και έχουμε καθιερωθεί πλέον στην Επιτροπή Διαιτησίας της Ευρωπαϊκής» συμπλήρωσε. «Χαρήκαμε πολύ γι’ αυτό τον ορισμό, ο οποίος αυξάνει τις ευθύνες μας έναντι αυτών που μας έχουν εμπιστευτεί. Έχουμε καθήκον σε αυτή την αναμέτρηση να κάνουμε ένα πολύ καλό παιγνίδι για να αποδείξουμε ότι άξια η Ευρωπαϊκή άρχισε να μας εμπιστεύεται, αλλά και για να δικαιώσουμε αυτούς που έχουν πιστέψει σε μας. Έχουμε υποχρέωση να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο μας» πρόσθεσε.

Να αναφέρουμε ότι παρατηρητής του συγκεκριμένου αγώνα θα είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος της Επιτροπής διαιτησίας της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας, Dragan Nachevski, γεγονός φυσικά που αυξάνει σημαντικά τον βαθμό συγκέντρωσης κι επιτυχίας που επιβάλλεται να έχουν σε αυτή την αναμέτρηση οι κύπριοι διεθνείς.

Να αναφέρουμε επίσης ότι στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία υπάρχουν αυτή τη στιγμή 25 ζευγάρια pre-elite διαιτητών, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και το κυπριακό δίδυμο, Παναγίδης – Ανδρέου.

Keywords
Τυχαία Θέματα