Μέχρι την Τετάρτη ξεκαθαρίσει

Σε δυο μέρες είναι η τελευταία μέρα υποβολής υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ της ΑΕΛ με τον Αντρέα Σοφοκλέους να ανακοινώνει παράλληλα της δική του απόφαση εάν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα. Αυτό βέβαια έχει επιπτώσεις και στον προγραμματισμό της ομάδας αφού όλα κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή. Αρκετά θα ξεκαθαρίσουν από την Τετάρτη και μετά.

Όπως τόνισε και ο προπονητής της ομάδας Χριστάκης Χριστοφόρου περιμένει να δει και αυτός τις εξελίξεις γύρω από το θέμα και ανάλογα θα πράξει και αυτός. Στα ευχάριστα για την τεχνική

ηγεσία είναι πως η ομάδα φέτος δεν θα συμμετάσχει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα έχει όλο τον χρόνο για τον προγραμματισμό εάν και εφόσον παραμείνει στην ομάδα. Ευχάριστο μόνο για την τεχνική ηγεσία αφού οι φίλοι της ομάδας θα ήθελαν να τη δουν να αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Όπως και να έχουν τα πράγματα ο Κύπριος τεχνικός έχει ήδη κάνει την προεργασία του για τον προγραμματισμό. Γνωρίζει ποιους θέλει για την ομάδα ποιοι θα συνεχίσουν και ποιοι θα αποδεσμευτούν. Όμως σιγά-σιγά θα πρέπει να γίνουν και οι πρώτες κινήσεις αφού ο χρόνος τρέχει και τα λάθη του παρελθόντος θα πρέπει να αποφευχθούν για να είναι πανέτοιμη η ΑΕΛ για τη νέα χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα