Μέχρι και γυμναστής στο Προεδρικό! Ποιος ο ρόλος τoυ

Έκπληκτοι έμειναν οι βουλευτές, κατά τη συζήτηση στην κοινοβουλευτική επιτροπή οικονομικών του ενημερωτικού σημειωματος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού για τις αποσπάσεις καθηκόντων σε ειδικούς συμβούλους.

Και αυτό γιατί διαπίστωσαν ότι στο Προεδρικό εργάζεται καθηγητής γυμναστικής, στο πλαίσιο παραχώρησης υπηρεσιών εκπαιδευτικών λειτουργών για το σχολικό έτος 2016- 2017.

Μάλιστα σε ερώτηση των βουλευτών, σχετικά με το τι ασχολείται ο εν λόγω γυμναστής, τεχνοκράτες απάντησαν ότι ο ρόλος του είναι συμβουλευτικός για θέματα κυρίως, εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

Όπως φαίνεται, το Προεδρικό είχε ζητήσει τη μετακίνηση του συγκεκριμένου γυμναστή, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα. Εκτός από το Προεδρικό, άλλοι περίπου 50 εκπαιδευτικοί παραχωρούν υπηρεσίες για εκπαιδευτικούς σκοπούς στο Παν. Κύπρου, σε διάφορες Μητροπόλεις ή σε όποιαδήποτε άλλη υπηρεσία που έχει σκοπό την προαγωγή των συμφερόντων της Εκπαίδευσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα