Βρετανίδα εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη στη Λάρνακα

Γυναίκα 65 χρόνων από τη Βρετανία εντοπίστηκε χθες βράδυ νεκρή και σε προχωρημένη σήψη στο κρεββάτι δωματίου σε διαμέρισμα στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις επτά χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων για έντονη δυσοσμία σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, που βρίσκεται στην Οδό Κωνσταντίνου Καλογερά, στη Λάρνακα.

Μέλη του Τμήματος μετέβησαν στο διαμέρισμα, όπου εντόπισαν να βρίσκεται νεκρή και σε προχωρημένη σήψη στο κρεββάτι δωματίου, μία γυναίκα, ηλικίας 65 χρόνων, από τη Βρετανία.

Η σκηνή αποκλείστηκε και φωτογραφήθηκε

από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, ενώ αυτοψία διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλή Σοφοκλέους, ο οποίος εκ πρώτης όψεως απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια.

Η σορός της 65χρονης μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της και εξέδωσαν πιστοποιητικό θανάτου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα διαπιστωθούν σήμερα κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της, που θα διενεργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα