Με κορμό βγαλμένο από την ακαδημία (φωτος)

Αγωνιστικές υποχρεώσεις είχαν χθες ημέρα Τετάρτη οι ομάδες μας Ονήσιλος Λακατάμιας και Ευαγόρας Λακατάμιας για το Παγκύπριο Διασωματειακό Πρωτάθλημα Ανδρών Α΄κατηγορίας.

Tο σημείο αναφοράς στο οποίο θα θέλαμε να τονιστεί είναι η συμμετοχή νεαρών παιδιών από τiς ακαδημίες μας, κάτι που συνηθίζεται από την ημέρα ίδρυσης και του τμήματος. Χθες έκανε την παρθενική εμφάνιση

με την φανέλα του Ονήσιλου, ο μαθητής γυμνασίου Αντρέας Παρτασίδης, ενώ για άλλο ένα παιχνίδι αγωνίστηκε ο Νικόλας Πρωτοπαπάς επίσης μαθητής γυμνασίου. Ο τρίτος της παρέας ήταν ο Άντρος Κυπρίδημος, 21χρονος αθλητής, βγαλμένος από τα «σπλάχνα» του σωματείου.

Στο άλλο παιχνίδι ο Ευαγόρας Λακατάμιας φιλοξένησε τον Μαυρομμάτη Αγίου Παύλου. Και σε αυτό τον αγώνα ο Ευαγόρας Λακατάμιας αγωνίστηκε έχοντας στο ρόστερ του τρεις μαθητές. Τους Χριστόφορο Ευσταθίου, Χρίστο Χρυσοστόμου και Ηρακλή Πισσάρη. Όλα τα παιδιά έδειξαν με την αγωνιστική τους δράση, ότι το σωματείο μπορεί να στηριχθεί σε αυτούς για τα επόμενα χρόνια.

Εντύπωση έκανε ότι στην έδρα μας βρέθηκαν στα πλαίσια του αγώνα ο φετινός πρωταθλητής Αντρών, δηλαδή ο καλύτερος της Κύπρου, ο δεύτερος κορυφαίος και ο τρίτος στη σειρά σύμφωνα πάντα με τους τελευταίους παγκύπριους ατομικούς αγώνες.

Ο Μάριος Γιαγκου, πρωταθλητής Κύπρου, ο αδερφός του Γιάγκος Γιάγκου δευτεραθλητής και ο τρίτος στη σειρά Χριστόφορος Ευσταθίου, αθλητής του Ευαγόρα Λακατάμιας.
Όσο αφορά τα αποτελέσματα ο Ονήσιλος και Ευαγόρας ηττήθηκαν όπως ήταν αναμενόμενο από ΑΠΟΕΛ και Μαυρομμάτη με σκορ 3-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα