Με κομμένη την ανάσα…

Τρομερό σασπένς και μεγάλη αγωνία το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στο 15ο διεθνές Τουρνουά καθώς σε πολλές κατηγορίες έγιναν σούπερ παιχνίδια κρίνοντας εισιτήρια για την ημιτελική και την προημιτελική φάση. Τα φώτα έπεσαν στους προημιτελικούς της κατηγορίας 2003 όπου ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε 3-1 την Ομόνοια (Κλιμάκιο Λεμεσού) και η Athletico FA 1-0 την Ανόρθωση. Τα ζευγάρια των ημιτελικών

είναι Athletico FA – Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ – Campus Sportivo.

Στο 2004 προέκυψαν οι προημιτελικοί που θα διεξαχθούν το απόγευμα της Μ. Τρίτης και είναι City FC – Ένωση, Ακαδημία Ευθυμιάδη – Φάρμα Χρύση Μιχαήλ, FC United – Nuovo Calcio και Galacticos/ Nuevo Campo – Ακαδημία Μάριου Χριστοδούλου.

Στο 2005 οι ημιτελικοί είναι Διγενής – Campus Sportivo και Ανόρθωση – Nikki/ Coerver ενώ στο 2006 οι ημιτελικοί είναι City FC – Ομόνοια και Ακαδημία Ευθυμιάδης - Galacticos/ Nuevo Campo. Τα ματς γίνονται την Μ. Τρίτη, όπως και ο πρώτος ημιτελικός στο 2007 Fun Fever – Παραλίμνι Kids Soccer. Το άλλο ζευγάρι είναι Nuevo Calcio – Ομόνοια.

Το ζευγάρι του τελικού στο 2008 είναι Αχυρώνας Λιοπετρίου – Ολυμπιακός Πειραιώς (Κλ. Λεμεσού). Ο Αχυρώνας κέρδισε 3-1 τον Ολυμπιακό Πειραιώς (Κλ. Λευκωσίας/ Λάρνακας) και οι ερυθρόλευκοι φιναλίστ 5-1 την Αναγέννηση Δερύνειας.

Το 15ο διεθνές Τουρνουά Αγίας Νάπας, που τελεί υπό την αιγίδα του ΚΟΑ, της ΚΟΠ και του Δήμου Αγίας Νάπας, ολοκληρώνεται το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης με τους τελικούς και την τελετή απονομών.

Περισσότερες πληροφορίες, αποτελέσματα, πρόγραμμα, φωτογραφίες και βίντεο στο www.soccerworldcyprus.com και στο www.facebook.com/AyiaNapaYouthSoccerFestival.

Keywords
Τυχαία Θέματα