«Όταν η ομάδα είναι πλήρης έχει τις δυνατότητες» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα και το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου.

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα:«Ήταν μια νίκη που μας κρατά ζωντανούς στο κυνήγι της 3ης θέσηςΜας δίνει και ένα ψυχολογικό πλεονέκτημαΝα συνεχίσουμε από εκεί που μείναμεΉθελαν να πάρουν ένα σπουδαίο διπλό και τα κατάφεραν κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματοςΌταν η ομάδα είναι πλήρης έχει τις δυνατότητεςΓια πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό η ομάδα βγάζει συμπληρωμένη αποστολή»

Για την διακοπή:Ο

κ. Πάους θέλει να κάνει ένα οικογενειακό δίτερμα έτσι ώστε να δει όλους τους ποδοσφαιριστέςΠιστεύει ότι με αυτό τον τρόπο θα έχει ξεκούραστους τους ποδοσφαιριστές

Για την ΑΕΚ:«Η ΑΕΚ δείχνει εξαιρετικά στοιχεία, είναι φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα. Θα έχουμε δύσκολο έργο, ωστόσο όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολαΕλπίζουμε ότι θα είμαστε στη μέρα μας και θα πάρουμε τη νίκη»

Αν ο προγραμματισμός επηρεάζεται από το Ευρωπαϊκό εισιτήριο:«Είναι θέματα που είναι στο μυαλό της διοίκησηςΤο μυαλό μας να παραμείνει στο πρωτάθλημα που είναι σε εξέλιξη»

Keywords
Τυχαία Θέματα