Με φόρα... στην κορυφή η Ατλέτικο

Αν και δυσκολεύτηκε τελικά η Ατλέτικο έκαμψε την αντίσταση της Βαγεκάνο χάρη σε τέρμα του Γκριεζμάν και πήρε τη νίκη με 1-0 που την έφερε στην κορυφή με ένα βαθμό περισσότερο απο τη Ρεάλ. Λιγότερο παιχνίδι η Μπάρτσα που αγωνίζεται με την Μπετίς.

Δίχως τον τιμωρημένο Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της και με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχθηκε την Ράγιο Βαγεκάνο για την 36η αγωνιστική της Primera Division. O ρυθμός ήταν χαμηλός από νωρίς

με την Ατλέτικο να δείχνει πως θέλει να πάρει μεν τη νίκη, αλλά χωρίς να σπαταλήσει πολλές δυνάμεις, αφού το μυαλό όλων ήταν στον επαναληπτικό με την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League. Το πρώτο ημίχρονο "έφυγε" χωρίς πολλές φάσεις προς στις δύο εστίες, όμως με το ξεκίνημα της επανάληψης πέρασαν στο ματς για τους "ροχιμπλάνκος" οι Κόκε, Τόρες και Γκριεζμάν.

Ο τελευταίος μάλιστα, 30 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του, πήρε την μπάλα εκτός περιοχής και έκανε το σουτ νικώντας τον τερματοφύλακα της Ράγιο Βαγεκάνο. Το γκολ του Γκριεζμάν στάθηκε αρκετό για την Ατλέτικο να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που την έφεραν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πηγαίνει πλέον με ανεβασμένη ψυχολογία στο Μόναχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα