Η Νιούκαστλ είναι ζωντανή!

Η Νιούκαστλ είναι ζωντανή και το οφείλει στον Ράφα Μπενίτεθ!

Οι Καρακάξες παρέμειναν στον δρόμο των επιτυχιών τέταρτο διαδοχικό ματς, συγκέντρωσαν οκτώ βαθμούς και για πρώτη φορά είναι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Δυο στροφές πριν το τέλος είναι στο +1 από τους ανταγωνιστές, οι οποίοι πάντως έχουν ένα ματς περισσότερο. Η ομάδα του Μπενίτεθ πιστεύει όσο ποτέ άλλοτε στη σωτηρία και καλούνται να το αποδείξουν και στα ματς με Αστον Βίλα (Εκτός) και Τότεναμ (Εντός). Στο αγωνιστικό κομμάτι, το α' μέρος είχε άγχος και πίεση για τους γηπεδούχους, που είχαν τον έλεγχο, όχι όμως

και την ουσία. Ενα καλό σουτ του Βαϊνάλντουμ στα πρώτα λεπτά του α΄ μέρους ήταν ό,τι καλύτερο είχε να παρουσιάσει η Νιούκαστλ, με την Πάλας να είναι αυτή που απείλησε με Γουίκαμ και Μπολασι, αλλά ο Ντάρλοου ήταν εξαιρετικός.

Στο β' μέρος οι Καρακάξες ήταν εξαιρετικές, μπήκαν δυνατά, πίεσαν αρκετά και στο 58' ήρθε το πολυπόθητο γκολ με τον Τάουνσεντ!

Σφυριά, ρεκόρ και Ευρώπη
Αυτή η ιστορία όλα δείχνουν ότι θα πάει μέχρι τέλους. Η Γουέστ Χαμ έχει μυρίσει Ευρώπη για τα καλά και δεν θα πάψει να την διεκδικεί έως το φινάλε. Αυτή τη φορά πέρασε με το εμφατικό 3-0 από τη Γουέστ Μπρομ και ελπίζει σε κυριακάτικη γκέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λέστερ, ώστε να την αφήσει από κάτω της. Αυτή τη στιγμή την ισοβαθμία τα Σφυριά έχουν πλεονέκτημα. Το απέκτησαν χάρη στα γκολ του Κουγιατέ (34’) και τα δύο που πρόσθεσε ο Νόουμπλ (45’+2’, 79’). Η Μπρομ πάλι που ήταν αδιάφορη βαθμολογικά, δεν προέβαλε την παραμικρή αντίσταση. Ετσι η Γουέστ Χαμ διέυρυνε το αήττητο σερί της στα 10 ματς και με 59 πόντους έφτασε στην κορυφαία επίδοση της ιστορίας της στην Premier Legue.

Keywords
Τυχαία Θέματα