Με επιτυχία η Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες της Europa Donna

Με την άνευ προηγουμένου συμμετοχή των 12,000 υποστηρικτών του έργου της Europa Donna Κύπρου, η 11η πορεία με τις ροζ φιγούρες που έγινε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015, ήταν μια μοναδική και δυναμική έκφραση όλων εναντίον του καρκίνου του μαστού.

Άνδρες, γυναίκες και παιδιά έδωσαν το παρόν τους και έσμιξαν τα βήματα τους με τα δικά μας, για να τιμήσουν, να συμπαρασταθούν και να διεκδικήσουν, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα και την αίτημα για τη δημιουργία ενός εξειδικευμένου Κέντρου Μαστού, δωρεάν προσβάσιμο σε όλες τις γυναίκες.

Με ενθουσιασμό έγινε δεκτή η ανακοίνωση της Europa Donna Κύπρου ότι ο Υπουργός Οικονομικών διαβεβαίωσε για την υπερπήδηση και των τελευταίων εμποδίων για την τελική υλοποίηση του εξειδικευμένου Κέντρου Μαστού.

Ευχαριστούμε όλους όσοι περπάτησαν μαζί μας για ακόμη μία χρονιά! Η μεγάλη επιτυχία και η επίτευξη του στόχου δεν θα ήταν αλλιώς δυνατή. Επόμενο βήμα, η επικέντρωση στην πρακτική εφαρμογή της μελέτης και η Europa Donna Κύπρου θα είναι εκεί έτοιμη να συνεργαστεί.

Η πορεία την οποία η Τράπεζα Πειραιώς Κύπρου στήριξε έμπρακτα για έκτη συνεχή χρονιά και που η Europa Donna Κύπρου ευχαριστεί θερμά, τερματίσθηκε στο κεντρικό κτίριο της Τράπεζας Πειραιώς με την τοποθέτηση των 602 Ροζ, 4 Γαλάζιων και 64 Λευκών φιγούρων που έφεραν μηνύματα μνήμης, κουράγιου και αισιοδοξίας.

Κρατήστε την ημερομηνία Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 για την επόμενη πορεία με τις Ροζ Φιγούρες!

Keywords
Τυχαία Θέματα