Με Χάποελ ο Ολυμπιακός

Τη Χάποελ Μπερ Σεβά, πρωταθλήτρια Ισραήλ, θ' αντιμετωπίσει στους διπλούς αγώνες του γ' προκριματικού γύρου του Champions League ο Ολυμπιακός, καθώς απέκλεισε τη Σέριφ.

Ο Ολυμπιακός έμαθε την αντίπαλό του στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League

και αυτή θα είναι η Χάποελ Μπερ Σεβά. Οι πρωταθλητές Ισραήλ πήραν το 0-0 από τη Σέριφ στο Τίρασπολ και σε συνδυασμό με τη νίκη τους 3-2 στο πρώτο ματς εξασφάλισαν την παρουσία τους στην επόμενη φάση.

Το παιχνίδι είχε πολλή... υπομονή, αφού το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν πολύ ρευστό. Αφού ο Γκόρες έβγαλε σε κόρνερ το φάουλ του Μπρέζοβετς στο 5', οι Ισραηλινοί έμειναν πίσω από την μπάλα και περίμεναν τη Σέριφ με 9 και 10 παίκτες πίσω από την μπάλα. Η ενέργεια του Κρβίζιτς στο 24' δεν έδωσε στους γηπεδούχους κάτι περισσότερο από ακόμη μια απόκρουση του γκολκίπερ της Χάποελ και το γκολ δεν έμοιαζε καθόλου εύκολη υπόθεση. Οι πρωταθλητές Ισραήλ ήταν καλά οργανωμένοι πίσω από την μπάλα, ξεχώριζε μάλιστα ο Μιγκέλ Βίτορ (πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ) και μετά το 75' κέρδισαν μέτρα κρατώντας τη Σέριφ μακριά από την περιοχή τους. Θα μπορούσε μάλιστα ο Ενγουακαέμε να σκοράρει στο 85'.

Τα... καλά μαντάτα για τον Ολυμπιακό ήταν πως στο 94' αποβλήθηκε ο διεθνής Ρουμάνος χαφ Χομπάν με δεύτερη κίτρινη, εξέλιξη που τον αποκλείει από το πρώτο ματς της επόμενης φάσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα