Με αγωνία παρακολουθεί τις διαδηλώσεις ο Ακιντζί

Με αγωνία παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στα κατεχόμενα σε σχέση με τις διαδηλώσεις μετά το θανατηφόρο δυστύχημα της περασμένης εβδομάδας, ο Μουσταφά Ακιντζί ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στις Βρυξέλλες για επαφές.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Ακιντζί σημείωσε ότι αυτά που ζητούν οι φίλοι των μαθητριών που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα και αφορούν μέτρα ασφαλείας στους

δρόμους είναι απαιτήσεις όλων των Τουρκοκυπρίων.

Είναι καιρός να υλοποιηθεί η εθνική στρατηγική και τα μέτρα που αφορούν την ασφάλεια στους δρόμους, είπε ο κ. Ακιντζί, προσθέτοντας ότι «δεν έχουμε την πολυτέλεια να καθυστερήσουμε την εφαρμογή τους».

Ανέφερε ακόμα ότι, παρά τις αλλαγές που επέφερε η “κυβέρνηση” στην ώρα έναρξης των μαθημάτων εντούτοις οι αντιδράσεις συνεχίζονται. Δεν μπορεί να αλλάξει η διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας, σημείωσε, προσθέτοντας ότι μπορεί ωστόσο να αλλάξουν οι ώρες, ενώ κάλεσε την “κυβέρνηση” να αναθεωρήσει την απόφασή της για τη μη αλλαγή της ώρας.

Η μη αλλαγή της ώρας προκαλεί προβλήματα, ανέφερε ο Τ/κ ηγέτης, σημειώνοντας παράλληλα τη σημασία εντός “ανοικτού και υγιούς” διαλόγου για το θέμα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα