Μαύρο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου

Στα μαύρα ήταν το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, με αποκορύφωμα ένα φονικό, για τα μάτια μιας γυναίκας που εκτυλίχθηκε το ξημέρωμα της Κυριακής στον Άγιο Δομέτιο στην Λευκωσία.

Χθες, Σάββατο, ένας 80χρονος ο οποίος πνίγηκε σε θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού και συγκεκριμένα στην περιοχή της Γερμασόγειας, αλλά και ένας 58χρονος από την Αραδίππου ξεκίνησαν τον μαύρο απολογισμό του Σαββατοκύριακου. Ο τελευταίος έχασε την ζωή του από έμφραγμα μυοκαρδίου και μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λάρνακας.

Επίσης, ένας 28χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε

κρίσιμα σε τροχαίο που σημειώθηκε στο Μακένζι τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Με αίμα βάφτηκε το ξημέρωμα της Κυριακής, αφού ένας νεκρός και μια σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα 44 ετών είναι ο απολογισμός ενός φονικού που σημειώθηκε τα ξημερώματα. Ο αποθανών, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι τώρα, ήταν αλλοδαπός όπως και η συμβία του. Άγνωστα μέχρι τώρα παραμένουν και τα στοιχεία του δράστη.

Εξάλλου, σήμερα Κυριακή έμελλε να κλείσει με τον χειρότερο τρόπο και η περιπέτεια εξαφάνισης ενός 41χρονου ομογενούς, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε από κυνηγούς το πρωί σε περιοχή των Λευκάρων στην Επαρχία της Λάρνακας.

Το αστυνομικό δελτίο της μέρας, «ενισχύεται» και από την ρίψη ρουκέτας σε αποθήκη στο Δάλι η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς.

Εικόνα αρχείου

Keywords
Τυχαία Θέματα