Πρώτη νίκη για τη Δόξα (2-1) τον Ερμή

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε σήμερα 27/08/2017 η Δόξα. Η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα επικράτησε του Ολυμπιακού με 2-1 και έφτασε τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα σε δυο αγωνιστικές. Πρεμιέρα σήμερα για τον Ερμή του Νίκου Παναγιώτου ο οποίος άρχισε με το αριστερό τον φετινό μαραθώνιο.

Η Δόξα πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Παπαφώτη στο 10ο λεπτό ενώ ο Ερμής έφερε τον αγώνα στα ίσια με τον Τσούμου στο 20ο λεπτό. Τη νίκη στην ομάδα της Δόξας χάρισε ο Γκόμες με εκτέλεση πεναλτι το οποίος κέρδισε ο Κάρλος.

Δόξα: Γκρεμσλ, Μουκτάρης, Ρεδόνδο, Παπαφώτης (78' Σισοκό), Κάρλος, Κένιντι, Λεάντρο, Ασαμόα, Ιωάννου, Ζατλ (73' Κιφουετί), Ενινφούλ (73' Γκόμες).

Ερμής: Νόβακ, Σανδραδέλης (84' Εμεγκάρα), Ιμερέκοφ, Ταραλίδης, Ιγνάτοβιτς (67' Φοφανά), Μαρτίνιουκ, Ζαχάρια, Πατσέκο (46' Φρίμπονγκ), Τσούμου, Κωνσταντίνου, Γκονσάλβες.

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων προσπαθούσαν με μακρινές μπαλιές να φτάσουν στην αντίπαλη εστία, ωστόσο οι καλά στημένες άμυνες, σταματούσαν τις προσπάθειες των παικτών.

Πρώτη φάση...πρώτο γκολ

Στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης είχαμε την πρώτη φάση στον αγώνα. Η Δόξα βγήκε στην αντεπίθεση και η μπάλα κατέληξε στον Παπαφώτη ο οποίος με συρτό διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Νόβακ και έβαλε τη Δόξα μπροστά στο σκορ.

Απάντησε ο Ερμής με Τσούμου

Δέκα λεπτά κράτησε του υπέρ της προβάδισμα η Δόξα, αφού ο Ερμής έφερε τον αγώνα στα ίσια στο 20ο λεπτό με τον Τσούμου. Ωστόσο το γκολ ετοίμασε ο νεαρός άσος του Ερμή Κωνσταντίνου ο οποίος πήρε την μπάλα από πλάγια θέση, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ και στην πορεία της μπάλας μπήκε ο επιθετικός των φτεροπόδαρων και με πλασέ νίκησε τον Γκρεμσλ, για το 1-1.

Φάση που θα συζητηθεί στο 45'

Ο Ερμής δικαιούται να φωνάζει για την φάση του 45ο λεπτού της αναμέτρησης αφού ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν έδωσε την παράβαση σε χέρι του Λεάντρο εντός περιοχής. Η μπάλα κτύπησε στο χέρι του αμυντικούς της Δόξας και έπρεπε ο Χρίστος Νικολαϊδης να δώσει την παράβαση κάτι που δεν έκανε και έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς φτεροπόδαρων.

Κοντά στο γκολ ο Ερμής...επέμβαση από Γκρεμσλ

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο άρχισε το Β' μέρος στον αγώνα. Ο Ερμής κρατούσε την μπάλα περισσότερη ώρα από τη Δόξα, ωστόσο δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός προς την αντίπαλη εστία. Στο 56ο λεπτό απευθείας εκτέλεση φαουλ του Μαρτίνιουκ ο Γκρεμσλ έπεσε στην σωστή γωνία και απομάκρυνε την μπάλα.

Μοναδικό τετ-α-τετ

Κοντά στο να πάρει και πάλι προβάδισμα βρέθηκε η Δόξα στο 65ο λεπτό ωστόσο ο Ζαλτ ο οποίος βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Νόβακ, δεν κατάφερε να τον νικήσει μένοντας έτσι το 1-1.

Πέναλτι και προβάδισμα (2-1) για τη Δόξα

Στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης η Δόξα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κάρλος στην περιοχή.Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκόμες ο οποίος πέρασε αλλαγή στον αγώνα και με πέτυχε το 2-1 για την ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα, το οποίο χάρισε και τη πρώτη νίκη στην ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.

Η εξέλιξη του αγώνα:

τέλος του αγώνα και νίκη για τη Δόξα.

82' Εκτελεί ο Γκομεζ και κάνει το 2-1 για τη Δόξα

81' ΠΕΝΑΛΤΙ για τη Δόξα σε ανατροπή του Κάρλος.

65' Μοναδικό τετ-α-τετ του Ζατλ, διώχνει ο τερματοφύλακας του Ερμή.

56' Απευθείας εκτέλεση φαουλ του Μαρτίνιουκ...επέμβαση από τον Γκρεμσλ.

55' Δεν υπάρχει κάτι το αξιόλογο στα πρώτα λεπτά του Β' μέρους.

46' αλλαγή για τον Ερμή εκτός ο Πότσεκ στη θέση του ο Φρίμπονγκ.

Άρχισε το β' μέρος

τέλος του Α' μέρους.

45' Ζητά πέναλτι ο Ερμής σε χέρι στην περιοχή της Δόξας του Λεάντρο. Η μπάλα κτύπησε στο χέρι του παίκτης της Δόξας, και θα έπρεπε ο Χρίστος Νικολαϊδης να δώσει την παράβαση, κάτι που δεν έκανε.

30' Χωρίς άλλη φάση στον αγώνα. Αρκετά λάθη και αρκετά τα φαουλ.

20' Ισοφαρίζει σε 1-1 ο Ερμής με τον Τσούμου.

10' 1-0 για την Δόξα με σουτ του Παπαφώτη.

5' Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο στον αγώνα μέχρι στιγμής.

1' Άρχισε ο αγώνας.

Κίτρινες: Σισικό/Φρίμπονγκ

Κόκκινες: /

Διαιτητής: Χρίστος Νικολαϊδης

Βοηθοί: Χαράλαμπος Χαραλάμπους/Πέτρος Πέτρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα