Viral -Το ουράνιο τόξο στο Πακόσμιο Κέντρο Εμπορίου στις ΗΠΑ

Μια φωτογραφία που να δείχνει το ουράνιο τόξο πάνω από Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, παραμονές της 11ης Σεπτεμβρίου, είδε το φως της δημοσιότητας.

Σε πολύ γρήγορους ρυθμούς εξαπλώθηκε στο διαδίκτυο, αφού προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση, λόγω της συναισθηματικής αντίδρασης που προκαλεί η φωτογραφία.

Ο Μπεν Στέρνερ, που εργάζεται σε μια εταιρία αθλητικού μάρκετινγκ, στάθηκε έξω από το διαμέρισμα του στο Κουίνς του Λόνγκ Άιλαντ το πρωί της Πέμπτης,

όπως κάνει καθημερινά για να κοιτάξει τον καιρό. Αμέσως έστρεψε την προσοχή του στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και στον ουρανό στο Μανχάταν απέναντι από το Ανατολικό ποτάμι.

«Μετά τις 7 π.μ. είχα μόλις διακρίνει το ουράνιο τόξο, καθώς ξεπρόβαλε από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου. Ήταν το πιο ωραίο ουράνιο τόξο που είχα δει ποτέ. Αμέσως πήρα το κινητό μου και ξεκίνησα να βγάζω φωτογραφίες», αναφέρει ο Μπεν.

Ανέβασε τις φωτογραφίες στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και αμέσως έπεισε τον κόσμο για την υπέροχη σκηνή. Ωστόσο δεν βρήκε παρόμοιες φωτογραφίες από την ίδια οπτική γωνία.

Πηγή - NBC New York

Keywords
Τυχαία Θέματα