Μαθητές δεν μπήκαν σε τάξεις λόγω αλλοδαπών συμμαθητών

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο Ευρυβιάδειο Γυμνάσιο στη Λάρνακα. Το πρώτο κουδούνι μπορεί να χτύπησε, ωστόσο οι μαθητές, μετά από νουθεσίες γονιών, δεν εισάκουσαν και δεν μπήκαν κανονικά στις τάξεις τους.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κρατικό ραδιόφωνο, οι γονείς φαίνεται πως ήταν αντίθετοι στην ύπαρξη αλλοδαπών μαθητών στο εν λόγω σχολείο. Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν, ο λόγος ήταν ότι υπάρχει φόβος ότι οι αλλοδαποί μαθητές θα δημιουργήσουν γκέτο στο σχολείο

και πιθανόν να προκληθούν προβλήματα.

Ο Δ/ντης Μέσης για «εξέγερση» στο Ευρυβιαδειο Γυμνάσιο

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα πάντα με τα όσα μετέδωσε το κρατικό ραδιόφωνο, οι αλλοδαποί μαθητές συγκεντρώθηκαν στο σχολείο αυτό και οι χώροι διαμονής τους μπορεί να είναι μακριά απ’ εκεί.

Οι γονείς, δεν επέτρεψαν στα παιδιά τους να μπουν στις τάξεις το πρωί, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στο σχολείο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε επίσημη τοποθέτηση από τη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης. Το SigmaLive επικοινώνησε με τη Διεύθυνση του εν λόγω σχολείου, η οποία παρέπεμψε στον Δ/ντη Μέσης για ενημέρωση αναφορικά με το περιστατικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα