Θανατηφόρο:Εγκατέλειψαν αιμόφυρτο τον Παναγιώτη Χατζηνικόλα

Ο 33χρονος ποδηλάτης Παναγιώτης Χατζηνικόλα, είναι το θύμα νέου θανατηφόρου που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο δευτερεύων οδικό δίκτυο της Επαρχίας Λεμεσού, με την αστυνομία να αναζητεί τον οδηγό οχήματος, που εγκατέλειψε τη σκηνή.

Δεύτερο θανατηφόρο δυστύχημα σε λίγες μόνο ώρες. Αυτή τη φορά συνέβη στη Λεμεσό, με θύμα 33χρονο ποδηλάτη. Υπενθυμίζεται ότι τις πρώτες πρωινές ώρες, έχασε τη ζωή του άδικα σε θανατηφόρο οδικό δυστύχημα 25χρονος από την Πάφο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νέο θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη σήμερα γύρω στις 06:00 το πρωί, όταν 33χρονος ποδηλάτης παρασύρθηκε

από διερχόμενο όχημα στο δρόμο Καντού - Πλατρών, με κατεύθυνση προς το Σούνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, ο άτυχος 33χρονος έφερε κράνος. Φαίνεται να κτυπήθηκε από όχημα στο πίσω μέρος του ποδηλάτου του, ακολούθως να προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα στην άκρη του δρόμου και κατέληξε σε χωράφι.

Στη σκηνή έσπευσε άμεσα η Αστυνομία, καθώς και ασθενοφόρο, που μετέφερε τον 33χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στη σκηνή και διενεργούν εξετάσεις.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο 33χρονος Ελληνοκύπριος ποδηλάτης, παρασύρθηκε θανάσιμα από διερχόμενο όχημα, ο οδηγός του οποίου φέρεται να εγκατέλειψε τη σκηνή.

Για το το δυστύχημα ενημέρωσε την Αστυνομία στις 06:15 διερχόμενος οδηγός, αφού το θανατηφόρο συνέβη μπροστά στα μάτια του.

Η αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού και καλεί οποιονδήποτε μπορεί να δώσει στοιχεία που να οδηγούν στην ταυτότητα του οδηγού που εγκατέλειψε τη σκηνή, όπως επικοινωνήσει με τη γραμμή του πολίτη στο 1460 ή στα τηλέφωνα 112 και 199.

Η τροχαία Λεμεσού σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Επισκοπής συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Εγκατάλειψη σκηνής τροχαίου υπήρξε εξάλλου και χθες βράδυ, όταν γύρω στις 19.15, αυτοκίνητο κτύπησε μοτοποδήλατο που οδηγούσε 61χρονος.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με την οδό Σταύρου Στυλιανίδη και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 61χρονου, ο οποίος υπέστη κάταγμα σπονδύλου.

Η αστυνομία διενεργεί εξετάσεις για εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού, ο οποίος εγκατέλειψε τη σκηνή.

Keywords
Τυχαία Θέματα