Μαρτυρία:5 μήνες με βίαζαν / ΥΚΕ:Δεν δόθηκαν παιδιά σε ιερέα

Απάντηση στα όσα καταλογίζονται στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας έδωσε η Α΄ Λειτουργός των Υπηρεσιών, στον αέρα της εκπομπής Μεσημέρι και Κάτι.

Συγκλονισμό, εξάλλου, προκάλεσε η μαρτυρία ανώνυμης γυναίκας, η οποία βγήκε στον αέρα της εκπομπής για να καταγγείλει ότι επί 5 μήνες ζούσε σε οίκο ευγηρίας όπου τη βίαζαν.

Το γεγονός αυτό καταγγέλθηκε από την ίδια στην Αστυνομία, ωστόσο δεν έχει ενημερωθεί από τότε για την εξέλιξη της υπόθεσης. Το περασμένο καλοκαίρι, όπως σημείωσε, έλαβε πληροφόρηση από την Αστυνομία ότι υπάρχουν ανώνυμες καταγγελίες για απειλές κατά της ζωής της.

Άφωνος ο Ησαΐας με Αρχιεπίσκοπο: "Ανοίγω ξανά υπόθεση"

Από πλευράς ΥΚΕ, η Μαρία Κυρατζή κάλεσε τη γυναίκα όπως μιλήσει με το Γραφείο εκτός αέρα, προκειμένου να αναφέρει αυτά που ισχυρίζεται.

Αναφορικά με το ζήτημα που εγείρεται τα τελευταία 24ωρα για πληροφορίες ότι ο ιερέας είχε υπό την αναδοχή του κι άλλα παιδιά, οι ΥΚΕ διαψεύδουν ότι έλαβε κι άλλα παιδιά, ούτε κατά τη στιγμή της αποκάλυψης ούτε και μετά. Όπως σημείωσε η κ. Κυρατζή, το 2011, «κατά τη στιγμή της αποκάλυψης, είχε ακόμα 2 παιδιά, το ένα εκ των οποίων ήταν ενήλικο και το άλλο κοντά στην εφηβεία».

Από πλευράς της, η κ. Κυρατζή απηύθυνε κάλεσμα σε όποιον έχει πληροφορίες για περιπτώσεις παιδιών σε ανάδοχες οικογένειες να επικοινωνήσει με τους λειτουργούς των Γραφείων.

Keywords
Τυχαία Θέματα