Μαρκαριάν: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πάει πολύ πίσω...»

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν μίλησε για ένα πολύ κακό αποτέλεσμα και πως θα πρέπει να διορθωθούν πολλά στην Εθνική και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ1 υπογράμμισε πως «το αποτέλεσμα είναι πολύ κακό. Το παιχνίδι δείχνει πως η πιο καλή ομάδα κέρδισε. Εμείς δεν αρχίσαμε καλά τα πρώτα λεπτά. Μετά όταν ήμασταν πιο καλοί, κάναμε λάθος στην άμυνα σε φάση που είχαμε δουλέψει. Εάν και την είχαμε δουλέψει, κάναμε το λάθος. Μετά προσπαθήσαμε. Ψάχναμε ένα άλλο αποτέλεσμα. Βρήκαμε έναν αντίπαλο

που έπαιξε αρκετά κλειστά. Φεύγουμε χωρίς τίποτα.

Ερασιτέχνες δεν τους λες τους παίκτες των Φερόε. Έτσι όπως έπαιζαν ειδικά το 11 και το 8. Η ομάδα των Φερόε έχει ανέβει πολύ. Η Ελλάδα χάνει. Πήγε πολύ πίσω. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πάει πολύ πίσω. Θα πρέπει να τελειώσει αυτή η διαδικασία και να δει το μέλλον με άλλη δύναμη και καινούριες ιδέες για καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν πολλά προβλήματα στην οργάνωση. Το μεγάλο πρόβλημα είναι να δημιουργήσεις παίκτες από κάτω. Είναι λίγα τα παιχνίδια.

Πρέπει να σώσουμε πολλά πράγματα. Εγώ πιστεύω πως η πολιτική της Ομοσπονδίας θα πρέπει να αλλάξει. Μαζί με τον Γιώργο (σ.σ. Καραγκούνη) να ψάξουν για έναν προπονητή που να είναι για το καλύτερο. Κοιτώντας μπροστά να σώσουν ότι μπορούν και να κάνουν κάτι καλύτερο. Είναι ποδόσφαιρο. Δεν θέλεις να χάνεις. Όχι έχω συμβόλαιο μέχρι Δεκέμβριο (σ.σ. σε ερώτηση για το εάν φεύγει). Αλλά ξέρεις πως είναι αυτά τα πράγματα... Εγώ δεν έχω πρόβλημα να μείνω».

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα