ΜΑΝ. ΣΙΤΙ Τελειώνει του Σίλβα

Στο Μάντσεστερ βρίσκεται από χθες ο Μπερνάρντο Σίλβα, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στη Σίτι, έναντι 60 εκ. λιρών!

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός στέφθηκε Πρωταθλητής Γαλλίας με τη φανέλα της Μονακό τη φετινή αγωνιστική περίοδο και εξαργυρώνει τον ρόλο που είχε στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι Μονεγάσκοι, μετακομίζοντας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η υπόθεση της μετακίνησης του διεθνούς Πορτογάλου στους «πολίτες» δείχνει ουσιαστικά τελειωμένη, από τη στιγμή που γίνεται λόγος για «deal»

60 εκ. λιρών ανάμεσα στις δύο εμπλεκόμενες ομάδες και ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για να περάσει από τα ιατρικά τεστ και να τελειώσει τη μετεγγραφή.

Τέλος και ο Σανιά

Αποχωρήσεων συνέχεια στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία «ξεσκαρτάρει» το ρόστερ της, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Έτσι, μετά τους Πάμπλο Ζαμπαλέτα, Γκαέλ Κλισί, Γουίλι Καμπαγέρο, Χεσούς Νάβας, η διοίκηση της αγγλικής ομάδας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της και με τον Μπακαρί Σανιά.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μπακαρί για την προσπάθεια που κατέβαλε κατά τη θητεία του στην ομάδα. Είναι ένας απίστευτος επαγγελματίας, αποτελώντας υπόδειγμα αφοσίωσης. Όλοι στην ομάδα τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή τύχη», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Τσίκι Μπεγκιριστάιν.

Από την πλευρά του ο παίκτης δήλωσε πανευτυχής που είχε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στον Σύλλογο του Μάντσεστερ: «Ήταν προνόμιο να αγωνιστώ σ' αυτόν τον Σύλλογο. Απήλαυσα κάθε μου στιγμή στην ομάδα και θα αναπολώ για πάντα τις ημέρες μου στο Μάντσεστερ με ευχαρίστηση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόκληρο το επιτελείο, τους παίκτες και τους οπαδούς που έκαναν τα τρία τελευταία χρόνια αλησμόνητα», τόνισε ο Γάλλος ακραίος αμυντικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα