Μαλάς: Ο Αναστασιάδης επέβαλε το κούρεμα καταθέσεων το 2013

«Ο Νίκος Αναστασιάδης είναι ο άνθρωπος που ενώ το Μάρτη του 2013 δεσμευόταν ότι δεν θα δεχθεί κούρεμα των καταθέσεων, την ίδια ώρα το πρότεινε ο ίδιος. Δεν του επιβλήθηκε. Το επέβαλε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το εκλογικό επιτελείο του Σταύρου Μαλά.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Νίκος Αναστασιάδης

«φρόντισε να ενημερώσει τους συμπέθερους του για το επερχόμενο κούρεμα, ώστε να προλάβουν να βγάλουν τα εκατομμύρια τους στο εξωτερικό, την ώρα που χιλιάδες πολίτες στην Κύπρο έχαναν τις αποταμιεύσεις τους».

Αυτά, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «επιβεβαιώνονται πλέον και από τις αποκαλύψεις του τέως Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας. Μόνο αυτά τα δύο γεγονότα αρκούν για να αντιληφθεί κανείς ποιος είναι ο Νίκος Αναστασιάδης, πώς κυβέρνησε αυτό τον τόπο και σε ποια ύψη βρίσκεται η αναξιοπιστία του».

Επισημαίνει, δε, ότι το γεγονός δε ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος ενοχλήθηκε από αυτές τις αποκαλύψεις, αντί από τα πεπραγμένα του Νίκου Αναστασιάδη, λέει και αυτό πολλά.

«Ο τόπος χρειάζεται πραγματική προοδευτική αλλαγή. Ο τόπος χρειάζεται νέο Πρόεδρο. Το Σταύρο Μαλά», κλείνει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα