Μαλάς: Η ευημερία των ανθρώπων στο επίκεντρο

Στο επίκεντρο της δικής του διακυβέρνησης θα είναι η ευημερία των ανθρώπων και όχι των αριθμών, διαβεβαίωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς.

Ο Σταύρος Μαλάς, σήμερα το πρωί επισκέφθηκε το Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, όπου πρόσφερε ένα συμβολικό χρηματικό ποσό από μέρους του Επιτελείου, για ενίσχυση του σκοπού του Δικτύου.

Σε δηλώσεις του, ο Σταύρος Μαλάς, αφού συνεχάρη το Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την πολύ γενναιόδωρη προσπάθεια που καταβάλλει να στηρίξει πολλές οικογένειες συμπολιτών μας,

σημείωσε ότι δεν τον εκπλήττει γιατί πολλοί συμπολίτες μας χρειάζονται ακόμα περισσότερη στήριξη. Γιατί, όπως εξήγησε, είναι γεγονός ότι το ένα τρίτο της κυπριακής κοινωνίας βρίσκεται κοντά ή κάτω από το όριο της φτώχειας.

Επικρίνοντας την απερχόμενη κυβέρνηση, ο Σταύρος Μαλάς υπογράμμισε ότι «δεν μπορεί η κυβέρνηση να καυχάται για την οικονομική μεγέθυνση -γιατί περί μεγέθυνσης πρόκειται- διότι ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας δεν απολαμβάνει αυτή την οικονομική ανάπτυξη. Είναι γι’ αυτό που χρειάζεται αλλαγή πλεύσης με επίκεντρο τον άνθρωπο, με πολιτικές που να εξυπηρετούν πρωτίστως τους εργαζόμενους, αλλά και τους σωστούς επιχειρηματίες, σε ένα ισοζυγισμένο οικονομικό μοντέλο που να δίνει την ευκαιρία της προόδου, της άνθησης και βεβαίως της κοινωνικής ευημερίας σε όλους τους τομείς».

Η δική μας διακυβέρνηση, διαβεβαίωσε ο Σταύρος Μαλάς, δεν θα επικεντρωθεί στην ευημερία των αριθμών. Θα επικεντρωθεί στην ευημερία των ανθρώπων, στην αναδιάρθρωση του τομέα της παιδείας, της υγείας, του κοινωνικού κράτους, στη στήριξη των νέων, στον επανασχεδιασμό της οικονομίας και βεβαίως στη στήριξη εκείνων που χρήζουν άμεσης ανάγκης, όπως είναι οι πολίτες της τρίτης ηλικίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα